Moze dam radę latem Halinkę:)
Ps.pozdrowic oczywiście
mysza73 napisał(a):Potter napisał(a):Droga robi się coraz mniej utwardzona ...
Czyli na Santo też mogę planować takie mniej utwardzone dróżki
mysza73 napisał(a):...Czyli na Santo też mogę planować takie mniej utwardzone dróżki
piekara114 napisał(a): ...Macie już nocleg? Może jakieś szczegóły na priv?
Sara76 napisał(a):No Potter szacun! Że Ty się nie bałaś latać sama po krzaczorach za obcym mężczyzną i włazić do tego zrujnowanego klasztoru... Ps. Ale faktycznie budyneczek robił wrażenie. Strach pomyśleć gdzie Ty Myszę zaciągniesz podczas pobytu na Santorini
Potter napisał(a):mysza73 napisał(a):Sara76 napisał(a):Strach pomyśleć gdzie Ty Myszę zaciągniesz podczas pobytu na Santorini
No też myślę, że będzie się działo ... Tylko, że przeczołgać to Ona ma zamiar mnie ... Na pierwszy dzień na Santo zaplanowała 4,5 km spacerek ... w jedną stronę ....
Te schodnki nawet w deszczu są superPotter napisał(a):
Dawno nie byłam ... przejdę się ... jak się ociepliPotter napisał(a):A wnętrze jak to wnętrze chaty ... Specjalnej różnicy między tym co widzę tutaj, a np. Muzeum Wsi w Radomiu (które bardzo lubię ) nie widzę ...
A co to niby jest , że tak pragnęłaś to zobaczyćPotter napisał(a):W końcu znajduję te dwa obiekty , dla których tu przyszłam ...
Jutro może być dziś ...Potter napisał(a):Jutro z pogodą będzie lepiej ... Nieco ...
Potter napisał(a):Mycha, ani mi się waż ...piekara114 napisał(a): ...Macie już nocleg? Może jakieś szczegóły na priv?
mysza73 napisał(a):Mogliby jeszcze jakąś ciężarną lalkę tam posadzić ... bo nijak nie mogę sobie wyobrazić jak one działająruzica napisał(a):Nieuważnie czytasz Przecie to te porodowe krzesłamysza73 napisał(a):A co to niby jest , że tak pragnęłaś to zobaczyć
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):Mogliby jeszcze jakąś ciężarną lalkę tam posadzić ... bo nijak nie mogę sobie wyobrazić jak one działająruzica napisał(a):Nieuważnie czytasz Przecie to te porodowe krzesłamysza73 napisał(a):A co to niby jest , że tak pragnęłaś to zobaczyć
Widać, że nie na bieżąco z tematem jesteś....
mysza73 napisał(a):No za moich czasów, z tego co pamiętam , to miałam wannę i na piłce mi też dali poskakać