Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Odczarowane, Osobiste ... KORFU

Do Grecji przynależy około 2500 wysp, ale tylko nieco ponad 150 jest zamieszkana przez ludzi. Grecja słynie z produkcji marmuru, który jest eksportowany do innych państw. Grecja posiada aż 45 lotnisk. Językiem greckim posługiwano się już cztery tysiące lat temu - to jeden z najstarszych języków w Europie.
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 01.07.2016 08:50

mysza73 napisał(a):Liczę na jakąś pomoc, bo Potter poinformowała mnie dziś rano, że nikt nie czyta tej relacji 8O ,

Ja czytam, podoba mi się bardzo i twierdzę , że Potter jest bardzo odważną kobietą :D
Ja bym się chyba nie zdecydowała tak w pojedynkę 8O
ale....... wiek ma swoje prawa :oczko_usmiech:

Dużo zdrowia dla mamy :D
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 01.07.2016 08:53

Jak to nikt nie czyta...... czyta , czyta i nawet ogląda zdjęcia i są ochy i achy i ja też tak chcem......i w ogóle.........ale po wczorajszym meczu jestem strasznie przybita i nie wiem co lub kto jest w stanie mnie pocieszyć :cry:
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 01.07.2016 13:09

I jak widać prowokacja się udała :wink:
Ujawniło się trochę czytających i ochających :oczko_usmiech: . Ja to nawet nie wiem jak mam ochać, bo bardzo mi się podoba Twoja relacja, miejsca które pokazujesz i sposób w jaki to robisz, super :smo: :smo: :smo: . Jak bym była troszeczkę :wink: młodsza to też bym się tak poszwędała :lol:
Tej kawusi i ciacha na tarasie to Ci kochana zazdroszczę :oops: :smo:
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 03.07.2016 21:34

Potter napisał(a):Ale się ciągnie ten pierwszy dzień...Czas go powoli kończyć...

Dobrze że o tym przypomniałaś -bo od siedmiu stron sobie myślę -biedne dziewczę,walizkę jej zaiwanili ,i cały pobyt w jednej bluzce i szortach ogararnia... 8O :wink:
Już się bałem, że zaraz w jakim pożyczonym czarnym wdzianku wyskoczysz... :oczko_usmiech:
:smo:

Mysza... kolejny dowód że relacja się czyta... :lol: zarobiłem plusika? :wink:
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 04.07.2016 06:31

Plusiki dla wszystkich, którzy się ujawnili :mrgreen: :papa: ....
Aż mam wyrzuty sumienia, ze teraz kilka dni nic nie napiszę :roll: . Ale już spieszę z wyjaśnieniami, żebyście się nie nafochali :smo: :oczko_usmiech: ... Mam w domu mały szpital. Mama miała operację wszczepienia endoprotezy kolana i wymaga teraz zaopiekowania 24 h/na dobę .... Do tego jest sercowcem ...
Ale obiecuję, że za kilka dni pojawi się naprawdę mocna dawka zdjęć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 04.07.2016 07:07

Spoko, spoko, Potter, ino pomału... Relacja nie zając, choć oczywiście chętnie bym poczytałam.
Też mam właśnie rekonwalescenta poszpitalnego w domu (nareszcie w domu!!!), to wiem, że lekko nima, a z endoprotezą to już w ogóle... 8O Trzymaj się! Pozdrowienia dla Mamy! :)
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 04.07.2016 08:18

Już miałam focha puścić, że nic nowego nie ma, ale w takim wypadku jesteś usprawiedliwiona. W takiej sytuacji:
Mikromir napisał(a): Trzymaj się! Pozdrowienia dla Mamy! :)

Liczę, że do końca sierpnia skończysz pisać, bo coraz poważniej myślę o Korfu we wrześniu...
Beata W.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 04.07.2016 08:50

Potter napisał(a):Plusiki dla wszystkich, którzy się ujawnili :mrgreen: :papa: ....
Aż mam wyrzuty sumienia, ze teraz kilka dni nic nie napiszę :roll: . Ale już spieszę z wyjaśnieniami, żebyście się nie nafochali :smo: :oczko_usmiech: ... Mam w domu mały szpital. Mama miała operację wszczepienia endoprotezy kolana i wymaga teraz zaopiekowania 24 h/na dobę .... Do tego jest sercowcem ...
Ale obiecuję, że za kilka dni pojawi się naprawdę mocna dawka zdjęć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...

Usprawiedliwienie jak najbardziej 100%. Więc poczekamy. Pozdrawiam.
piekara114 napisał(a):Już miałam focha puścić, że nic nowego nie ma, ale w takim wypadku jesteś usprawiedliwiona. W takiej sytuacji:
Mikromir napisał(a): Trzymaj się! Pozdrowienia dla Mamy! :)

Liczę, że do końca sierpnia skończysz pisać, bo coraz poważniej myślę o Korfu we wrześniu...

A Ty moja imienniczko jedź w tym wrześniu to będę miała więcej informacji przed przyszłymi wakacjami :lol:

Pozdrawiam :papa:
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 04.07.2016 08:58

Czekamy cierpliwie, czekamy :)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 04.07.2016 13:13

Potter, nic się nie stało. Akurat tydzień mnie nie było przez jednego Tetryka.
Skończ relację i stąd się zmywam.
Posty mnie kasują, banują, więc już pora...

EDIT.

Teraz chyba naprawili, bo post nie zniknął. :mrgreen:
Mikeee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikeee » 04.07.2016 23:48

Uroczo, a nawet bardzo uroczo i ciekawie się tu dzieje.

czekam na rozwinięcie fabuły...

pozdrawiam,
Michał
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 05.07.2016 06:51

FUX napisał(a):Skończ relację i stąd się zmywam

No, to jest powód, żeby relacji nie kończyć :lol: ...
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 05.07.2016 08:29

Foch!
bulbaoculi
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bulbaoculi » 08.07.2016 21:39

Potter,szkoda,że nie piszesz!W niedzielę wylatujemy właśnie na wyspę Korfu,miejscowość Ag.Geordios. Byłam ciekawa Twojej relacji z okolic tej miejscowości.Nie wiem czy w ogóle tam zajrzałaś?
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 09.07.2016 07:44

Chyba chodziło Ci o Agios Georgios. W samej miejscowości nie byłam, bo nie namierzyłam niczego co by mnie zaciekawiło... Natomiast okolica ? Paleokastritsa, Arillas i wyżej ... to jest to co Korfu ma NAJ, NAJ , :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Grecja - Ελλάδα