alladyndelscorcho napisał(a):Menu bardzo proste ale ślinka mi poleciała
Aldonka napisał(a):Przyznam, że Wyspa Życia zaciekawiła mnie i to bardzo. Bardziej niż z życiem kojarzy mi się ze śmiercią. Znam może jakąś jej historię?
Do Kleku nie mam szczególnie daleko, więc plan spędzenia dnia na Lipie już mam:)
_Rafi_ napisał(a):Ja zapytam jak można. Co to tyle beczek jest w wodzie na tej fotce z mostem do Dubrownika? To tak sieci zrobione,czy to śmieci tyle ?
alladyndelscorcho napisał(a):Jacku mam prośbę. Z tego co wyczytałem to w ubiegłym roku mieszkaliście w Villi Mali Raj w apartamencie bez balkonu od strony podwórka. Czy masz może zdjęcia tego apartamentu? Czy mógłbyś mi je podesłać mailem? A może masz filmik?
Jakby co podaję adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z góry dziękuję.
Jacek B napisał(a):alladyndelscorcho napisał(a):Jacku mam prośbę. Z tego co wyczytałem to w ubiegłym roku mieszkaliście w Villi Mali Raj w apartamencie bez balkonu od strony podwórka. Czy masz może zdjęcia tego apartamentu? Czy mógłbyś mi je podesłać mailem? A może masz filmik?
Z góry dziękuję.
Znalazłem filmik, oczywiście Ci go podeślę, ale trochę to potrwa.
Jacek B napisał(a):Jacek B napisał(a):alladyndelscorcho napisał(a):Jacku mam prośbę. Z tego co wyczytałem to w ubiegłym roku mieszkaliście w Villi Mali Raj w apartamencie bez balkonu od strony podwórka. Czy masz może zdjęcia tego apartamentu? Czy mógłbyś mi je podesłać mailem? A może masz filmik?
Z góry dziękuję.
Znalazłem filmik, oczywiście Ci go podeślę, ale trochę to potrwa.
Wnioskuję że jest szansa na pobyt u Luby i Mila
Jacek B napisał(a):Miecia napisał(a):To rozumiem - nastroje były SUPER
Oj były sóper Miło spędziliśmy cały dzień
Węgrzy zapraszali nas jeszcze do siebie, ale jak tu się z nimi dogadać, już pomijając barierę językową
Miecia napisał(a):Jacek B napisał(a):Miecia napisał(a):To rozumiem - nastroje były SUPER
Oj były sóper Miło spędziliśmy cały dzień
Węgrzy zapraszali nas jeszcze do siebie, ale jak tu się z nimi dogadać, już pomijając barierę językową
Właśnie sobie oglądałam Twoje fotki i było tam coś na temat bratanków - zastanawiałam się po jakiemu się dogadaliście
Teraz sobie myślę, że nie trzeba było wielu słów
Powrót do Nasze relacje z podróży