Miecia napisał(a):no to sobie poczekam
a przy okazji - plażę to miałeś prawie w sypialni
Ewa i Piotr napisał(a):Plaża, lody -rozmarzyłam się... Jaki kontrast po powrocie do domu...
alladyndelscorcho napisał(a):Czołem. Z przyjemnością przeczytałem kolejną część Twojej relacji. Cholera a ja nadal nie mam mety w Kleku. Wszystkie oferty są jak za przeproszeniem WC - zajęte albo do d... W najlepszym wypadku cena z kosmosu. Przepraszam za to porównanie ale już mi ręce opadają i jestem delikatnie mówiąc mocno sfrustrowany
darth vader napisał(a):Witam
My też jeździmy do Kleku, tylko we wrześniu, a dekujemy się w Bonace. to takie domki za tymi boiskami na twoich zdjęciach. W tym roku właśnie we wrześniu na plaży były natryski, jeden naprzeciwko hotelu Plaza, a drugi w połowie drogi między pizzerią, a lodziarnią. Zdjęcia z Kleku ekstra, nic tylko się spakować i jechać. Pozdrawiam Klekowców.
darth vader napisał(a):Witam
My też jeździmy do Kleku, tylko we wrześniu, a dekujemy się w Bonace. to takie domki za tymi boiskami na twoich zdjęciach. W tym roku właśnie we wrześniu na plaży były natryski, jeden naprzeciwko hotelu Plaza, a drugi w połowie drogi między pizzerią, a lodziarnią. Zdjęcia z Kleku ekstra, nic tylko się spakować i jechać. Pozdrawiam Klekowców.
alladyndelscorcho napisał(a):darth vader napisał(a):Witam
Drogi Lordzie Vader a w jaki sposób kontaktujesz się z planetą Bonaca? Może siłami mocy bo na moje maile ta planeta nie odpowida
darth vader napisał(a): Ja kontaktowałem się z nimi w czerwcu albo w lipcu. na maile odpowiadali na bieżąco. Oto link do strony kontaktu
http://www.apartmani-bonaca.hr/pol/kontakt.html
oprócz recepcji jest tam mail do właścicielki.
Jacek B napisał(a):P.S.
Mam nadzieję, że w przyszłym roku to ja będę czytał wasze (alladyndelscorcho, darth vader) relacje z Kleku
Miecia napisał(a):Drodzy moi, zamieniliśmy Klek na "Gwiezdne wojny"?
alladyndelscorcho napisał(a):Jacek B napisał(a):P.S.
Mam nadzieję, że w przyszłym roku to ja będę czytał wasze (alladyndelscorcho, darth vader) relacje z Kleku
Tak mi się spodobała Twoja relacja Jacku, że postanowiłem napisać swoją z ostatniego pobytu w Cro w Pirovacu w 2008 roku. Postaram się jeszcze dzisiaj przygotować część pierwszą
Powrót do Nasze relacje z podróży