Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Od Splitu po Tucepi i na deser Sv. Jure

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 28.01.2012 15:17

Alek to już koniec :?: Z chęcią się przysiadam, tylko dorzuć coś jeszcze :wink:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 28.01.2012 17:12

Obrazek

Plagiat ! Plagiat! :wink:

Alek70 będzie coś jeszcze ? :?
Adrian34
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adrian34 » 29.01.2012 09:55

Może trochę późno, ale też się przyłączam :roll:
anielicanatka
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) anielicanatka » 31.01.2012 12:32

Hej witam i czekam na dalszy ciąg....Mimice to mój raj na ziemi ale ja wole apartamenty z mniejszą ilością schodów :wink: pozdrawiam
Madziulka2112
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Madziulka2112 » 31.01.2012 16:32

Będzie coś więcej bo ja już czuję ciepło tego słońca i wody...gdy za oknem -20 stopni!!
Alek70
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alek70 » 01.02.2012 20:44

Dawno nie zaglądałem, a jak się coś rozpoczyna to przynajmniej wypada napisać co dalej.

Przede wszystkim chcę podziękować za odwiedziny i zainteresowanie naszymi przygodami, rozpoczynając relację myslałem że uda się ją napisać. Bardzo Was przepraszam za rozbudzone nadzieje, ale dalszej jej części z przyczyn osobistych nie będzie . Mam nadzieję że wybaczycie .

Do zobaczenia na innych stronach forum.
Ostatnio edytowano 01.02.2012 21:46 przez Alek70, łącznie edytowano 1 raz
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 01.02.2012 21:04

Alek70 napisał(a):Dawno nie zaglądałem, a jak się coś rozpoczyna to przynajmniej wypada napisać co dalej.

Przede wszystkim chcę podziękować za odwiedziny i zainteresowanie naszymi przygodami, rozpoczynając relację myslałem że uda się ją napisać. Bardzo Was przepraszam za rozbudzone nadzieje, ale dalszej jej części nie będzie :( . Mam nadzieję że wybaczycie .

Do zobaczenia na innych stronach forum.

Jak to mawiał klasyk - "prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna ale jak kończy" :oops: szkoda zaczeło się dobrze
Pozdrav
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 02.02.2012 20:33

Alek70 napisał(a):Bardzo Was przepraszam za rozbudzone nadzieje, ale dalszej jej części z przyczyn osobistych nie będzie . Mam nadzieję że wybaczycie .

Naprawdę szkoda , bo fajnie się zaczęła Twoja relacja
To życie poza forumowe to czasem jednak upierdliwe jest :?

Pozdrawiam
Piotr
falco.v
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) falco.v » 09.06.2012 22:50

anielicanatka napisał(a):Hej witam i czekam na dalszy ciąg....Mimice to mój raj na ziemi ale ja wole apartamenty z mniejszą ilością schodów :wink: pozdrawiam

ja też jestem zauroczony Mimicami...ale schodki pokonuje dla zdrowia...po całorocznym siedzeniu przy komputerze i w samochodzie.

kto wie pewnie się spotkamy na plaży bo też w tym samym czasie tam będziemy.

pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Od Splitu po Tucepi i na deser Sv. Jure - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone