anakin napisał(a):To mniej więcej tak, jakby z Hiltona przenieść się do kwatery gaździny w Murzasichlu.
Nooo... Cosik w tym jest... Nawet taki-jakby-halny też czasem wieje...
Mikromir napisał(a):U progu Nowego Roku wszystkim czytaczom relacji życzę samych radosnych niespodzianek i wielu szczęśliwych chwil, a zwłaszcza dłuuugiego urlopu gdzieś w pięknej Chorwacji
MARK1 napisał(a): przez Metkowić długa kolejka na granicy, więc którędy najlepiej ?
eystrasalt napisał(a):Pięknie pokazane, bardzo interesująco opowiedziane
Teraz jednak poważnie rozważam okolice Zadaru (dla mnie terra incognita) z obowiązkową wizytą na Pagu
Wakacje w Chorwacji na razie sobie odpuszczam: zawsze to o cztery osoby mniej w tłumie
MARK1 napisał(a):Planujemy Gradac, że względu m.in. na dogodne położenie do wycieczek do Dubrownika, Mostaru, Korčuli, Splitu i zobaczymy co jeszcze:-)
Do tej pory byliśmy w Cro 1 raz na Istrii w ROVINJ i okolicach. Lubię urlop w ruchu, zwiedzanie. I zobaczymy i sprawdzimy zachwyty forumowiczów nad Dalmacją
MARK1 napisał(a):Tak myślałem, że po zobaczeniu wielu ciekawych miejsc warto zaszyć się na jakiejś wyspie (może być Hvar ) i wypoczywać. Teraz jednak mam pragnienie trochę pozwiedzać, także nawet trochę ludzi na plaży myślę, że nie będzie mnie przerażać
Pomyślnych wiatrów na Hvar, albo raczej bez wiatru...
Powrót do Nasze relacje z podróży