Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Od Morza Jońskiego po Adriatyk

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Croat
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Croat » 31.08.2010 11:55

Lefkada, Vasiliki, Porto Katsiki... Meeg, no i przywołałaś wspomnienia z lipcowej wyprawy do GRE i CRO. A muszę przyznać, że w dużej mierze podążaliśmy tymi samymi śladami! :-) Czekam na dalszy ciąg Twojej przyjemnej opowieści, bogato zdobionej kolorowymi fotkami. :-)
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 31.08.2010 13:19

Jestem na bieżąco!!!!!! :D Co się uśmiałam, to moje :lol:
Choć co do tych dokumentów, to swoje zdanie mam :twisted:

I pisz Madzia po swojemu, bo jest jak ma być - znaczy się PO NASZEMU :lool:
Ugryzę się w ten swój czarnocholerowy żmijowaty jęzor i nie będę komentować tego, co tam było kilka stron wcześniej na temat Twojego stylu pisania. Mi się też tam przy okazji chyba dostało :twisted:
Uściski!
MKB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) MKB » 31.08.2010 13:54

Mmmmm
Z palcem po mapie (kursorem po google earth) podążam za wami. Taka wyprawa mi się marzy... Ale z trójką maluszków... Muszę przełożyć sprawę na emeryturę, a tymczasem... Chorwacja jednak bliżej.

Nie byłabym sobą (babą) jak bym nie zapytała:
Czy zawsze TY nosisz Maria prawo jazdy? Zazwyczaj to kierowca powinien pamiętać o dokumentach. W ostateczności oboje jesteście tak samo odpowiedzialni za wpadkę z dokumentami a winna czujesz się tylko Ty.

Gdzie skręcić? w lewo ? w prawo? W końcu jest nawigacja! Dlaczego podjecie ewentualnej złej decyzji to będzie powód do czucia sie winną?
I nie pisz proszę ze jesteś upośledzona na umyśle (nawet w żartach) bo jest dokładnie na odwrót!

Aby sprawiedliwości stało się zadość: Mario należą się gratulacje za dzielne pokonywanie setek kilometrów!
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 01.09.2010 10:32

Ukradkiem podkradnę trochę czasu pracy (ale wczoraj siedziałam po godzinach to mi się należy :wink: ) i pogadam z wami trochę :mrgreen:

Cześć Tymonko! :D Ta burza okazała się taką przysłowiową pt. z dużej chmury mały deszcz. :lool:
A paletki - no oczywiste, że pójdą w ruch :hearts: :lool: a o efektach napiszę w 9 odcinku.

Crayfish widzisz tak noszę głowę w chmurach, że tego co na ziemi leży nie zauważam :lool:
A jeśli chodzi o klif - to nie wiem ile miał metrów npm 8O Na pewno gdzieś się to da wygooglować. Mam taką fajną fotkę zrobioną na leżąco - ta skała tak super nade mną wtedy wisi - w następnym odcinku będzie zresztą cała masa zdjęć z tego miejsca. :D

Croat - no to deptaliśmy chyba sobie po pietach (albo po oponach :wink: ) bo my też wylądowaliśmy ostatecznie w Cro :lol:

U-la Ty moja wiedźmo kochana :hearts: :hearts: :hearts: :oczko_usmiech: tak sobie pomyślałam, że chyba jakiś wirtualny dyplom z certyfikatem cierpliwości muszę wykombinować dla wszystkich, którzy dobrną ze mną do końca :lool: :mrgreen:

Witam MKB :D - dzięki Ci za babskie wsparcie :D ! Masz rację całkowitą! Mario przecież kierowca więc też powinien pomyśleć przed wyjazdem ... Tylko taki mamy podział zadań urlopowych, że ja jako dokładna podobno kobita pilnuję papirów, dokumentów i kasy - nawet jego portfela :wink: :lool: Więc do tej pory tak było, że nie musiał o niczym z tych rzeczy pamiętać.
A nawigacja - no tego nie napisałam ale miałam z nią straszne problemy bo mi się dziadostwo strasznie wieszało 8O ! Ale to też wina mojego kochanego męża bo w trakcie naszego pobytu ściągnął mi jakąś aktualizację i stwierdził, że mi system na nowszy zmieni :? I jak wgrał tą aktualizację, to ani systemu nie miałam nowego, a to co miałam stare to mi zaczęło szwankować :roll: :? A nawigacja po prostu zaczęła strajkować gubiąc sygnał :twisted: Wtedy gdy dojeżdżaliśmy już do wyspy po prostu ją wyłączyłam... i zdałam się na wrodzoną orientację przestrzenną :wink:

A teraz buziaki dla wszystkich :hearts: i do usłyszenia - następna część powoli (chyba limit w tym gsm-ie wyczerpałam i po prostu kaplica internetowa u mnie w domu), ale się robi
:mrgreen: :papa:
sroczka66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sroczka66 » 01.09.2010 10:53

meeg napisał(a):Ukradkiem podkradnę trochę czasu pracy

Ja sobie też ukradkiem podkradłam, ale spooooro czasu pracy i wczoraj, i dzisiaj, żeby przeczytać Twoją relację. Tak sobie intensywnie czytałam, że aż oczy mi się "popsuli" i mroczki jakieś widziałam po zakończeniu, ale co się ubawiłam, to ubawiłam :lol: Obrazek :lol:

Bardzo fajnie piszesz meeg - ale Amerykę odkryłam :D :wink: :D
artur77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) artur77 » 03.09.2010 16:09

Ta relacja jest taka cudownie kobieca...) :D
nomad
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nomad » 05.09.2010 00:34

meeg napisał(a): Zdjęcia to takie ogólne widoczki. Czyli wszystko i nic. To tylko dodatek do tych wszystkich wrażeń i myśli, które chcę przekazać.

... moja relacja jest bardzo subiektywna, aż ociekająca od prywatnych myśli, spostrzeżeń czy odczuć.

Meeg i bardzo dobrze, że tak jest, bo to jest Twój charakter i jak najbardziej spoko.
Opisując miejsca, zdarzenia zawierasz w nich jeszcze własne emocje, to nie jest sucha relacja, jeśli jeszcze bardziej oddaje Ciebie.

Słowa są czasem tylko próbą wyrażenia własnych oddczuć, więc jeśli Ty potrafisz to lepiej wyrazić i jesteś też przez innych rozumiana,
to ja chcę właśnie taką...Meeg. :)

Kurczaki, ale zabrzmiało. :)

Meeg plaże przepiękne i wszystko ok. :)

Pozdrawiam. :)
CinnamonGirl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 07.09.2010 16:50

meeg uwielbiam te twoje relacje :) czytam z bananem na twarzy a mój PM dziwnie na mnie patrzy jak co chwilę pluję w monitor...
ozyrys760
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ozyrys760 » 08.09.2010 14:12

SUPER RELACJA Z PODRÓŻY :D
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 08.09.2010 19:16

Meegi - sto latek w dobrym zdrowiu :D

Obrazek
Kevlar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kevlar » 09.09.2010 09:37

Ale jestem na siebie zły że przeoczyłem tą relację i dopiero teraz tutaj dotarłem.
Świetnie się czyta. Zdjęcia też bardzo ładne.
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 09.09.2010 11:38

Witam moi Kochani :hearts:

Ostatnio trochę pobalowałam i stad opóźnienia :oops: , a w pracy niestety tylko praca więc opóźnień nadrobić się nie da.

Ale teraz obiecuję trochę podgonić sprawę, bo zima mnie niedługo z tą relacją złapie :lool:

wojan napisał(a):Meegi - sto latek w dobrym zdrowiu :D

:hearts: :hearts: :hearts: Strasznie wielkie dzięki Wojanku
:hearts: :hearts: :hearts:

Teraz zdrowie na pewno się przyda bo po przełamaniu połowy trzydziestki to już chyba w wieku średnim całą gębą jestem 8O

Kevlar - nie bądź zły na siebie - bo to dopiero 1/3 a z moim tempem pisania to jeszcze trochę czasu to zajmie (no jeszcze jakieś dwa tygodnie zostały do opisania 8O :wink: )

ozyrys760 - :mrgreen: witam w gronie czytelników :D

CinnamonGirl - :hearts: ach te banany :wink: fajny owoc, ale monitory to trochę biedne od plucia :wink:

nomad - :P piękne plaże będą już w następnej części i w kolejnych też coś się znajdzie :P

artur77 - oj kobieca straszliwie nawet :lool: :hearts: ale ja mieszkam na ulicy Emancypantek - więc może stąd ta kobiecość, ale w pracy szef mi mówi, że ja babochłop jestem 8O

sroczka66 - mam nadzieję, że nas w pracy nie ścigną za to czaso-podkradanie :wink:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 09.09.2010 12:03

meeg napisał(a):Teraz zdrowie na pewno się przyda bo po przełamaniu połowy trzydziestki to już chyba w wieku średnim całą gębą jestem 8O

No to najlepszego w dniu 15 urodzin :lol: :wink:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 09.09.2010 13:35

Najlepszego wszystkiego :)
Ale że jak?? Że 15?? 8O :D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 09.09.2010 13:46

Aldonka napisał(a):Najlepszego wszystkiego :)
Ale że jak?? Że 15?? 8O :D

No jak to jak?
Normalnie...jak ktoś ma połowę trzydziestki to ile ma?
:D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Od Morza Jońskiego po Adriatyk - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone