Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Od Morza Jońskiego po Adriatyk

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
nomad
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nomad » 27.07.2010 23:27

Witaj Meeg po raz pierwszy.

A jednak sercem jesteś z Chorwacją, bo sama relacja jednak nie startuje w dziale "Jeśli nie Chorwacja to...???"
Wiem czego się spodziewać, po poprzednich Twoich relacjach.
Nie będziesz szczędzić słów i fajnych zdjęć też nie zabraknie.

A i jeszcze jedno, czy na tą podróż też nagrałaś płytę? :wink:

Pozdrawiam.
zoohha
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zoohha » 28.07.2010 06:36

Hej Meeg. Pisz, bo Wasze tegoroczne "wojaże" mogą byc inspiracją dla nas na przyszłoroczne labowanie. To bardzo prawdopodobne, więc proszę PISZ:-)
PS. ULA-WITAJ :-)
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 28.07.2010 09:23

Dosiadam się do czytaczy i oglądaczy Twojej relacji :D

Z niecierpliwością czekam na fotki 8)

Pozdrawiam
Piotr
U-la
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) U-la » 28.07.2010 09:29

zoohha napisał(a):Hej Meeg. Pisz, bo Wasze tegoroczne "wojaże" mogą byc inspiracją dla nas na przyszłoroczne labowanie. To bardzo prawdopodobne, więc proszę PISZ:-)
PS. ULA-WITAJ :-)

Ciaoko Zoolki :D No jestem, jestem... Mimo wszystko jestem :wink: :D
Uściski serdeczne dla Was. I też się bardzo, bardzo cieszę, że jesteście. Już wypoczęci i opaleni :D

A co do inspiracji podróżą Meeg to... To poczekajmy co też ta czarna głowa napisze :lool: :lool: :lool:

(miałam łączenia na żywo :lol: )
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 28.07.2010 09:43

Witajcie moi Kochani!!!!!! :hearts:

Przychodzę do pracy siadam do kompa a tutaj takie miłe posty :lol:
I już od razu chciałabym pisać dalej! Tylko z uwagi na to, że każdy wieczór to spotkanie z kolejnymi znajomymi i późne powroty, więc zdjęcia i filmiki nie ruszone..., nie przebrane..., nie wgrane na serwer... I straszna mizerota jakaś z czasem! :cry:

Wojanku ale ty masz sokoli wzrok, a raczej kocurkowe oko :lool:
Widzisz w erze postępu technologicznego dostępne są już takie stroje kąpielowe, że można w nich opalić wszystko :wink: No to ładnie się wkopałam z tym opalaniem teraz :lool: :oops:

weldon dzięki za ratunek :mrgreen:

nomad szok, że pamiętasz to co pisałam taaaaaaaakie lata temu!!!!! A płyta była oczywiście nagrana ostatniego dnia przed wyjazdem :D

maslinko czy zdrada przerodzi się w dłuższy romans czy nie to się okaże, ale na razie cichosza..... :wink:

a to ja :P motywy zdrady oczywiście, że uzasadnione :wink: Mówiąc dalej tym językiem to tak jakbym w łóżku ukochanego odkryła inną :twisted: :lool: Niewybaczalne :wink: A ja wredota nie myśląc o swojej w tym winie od razu odpłacam tym samym :wink:
Ale jak to w tanich romansidłach bywa po strasznych i burzliwych zdradach prawdopodobnym scenariuszem jest:
a/ kolejna zdrada;
b/ zajście w ciążę z bratem siostry brata rodzonego cioci, która nie jest ciocią bo nie była córką babci wujka itd... aż wyjdzie, że ta ciąża to ściema całkowita a nas prawdopodobnie nie przyniósł bocian tylko podrzuciła kukułka;
c/ckliwy powrót i przebaczenie.
Która odpowiedź jest prawidłowa na razie zdradzać nie będę - no i znowu słowo zdrada fatum jakieś czy co!!!!!! :devil:

moniu85, fiolku, Elciu S, zoohho, ufokking, piotrzef i wszyscy inni Czytelnicy i Czytelniczki znając swoje gadulstwo i drobiazgowość w niektórych opisach oraz strasznie subiektywne oceny mam obawy czy ta relacja będzie lekko strawna czy trzeba będzie brać potem "rafacholin" jak moja babcia kochana mawiała.

U-la Oj, ta czarna głowa trochę mi spłowiała :lool: ale jeśli to ma mnie wykluczyć z klubu "Czarnych Choler" to od razu maluję :oczko_usmiech:

Pozdrawiam wszystkich szalenie gorąco i obiecuję już niebawem dodać kolejny odcinek :papa: :hearts:
Ostatnio edytowano 28.07.2010 09:48 przez meeg, łącznie edytowano 2 razy
monia85
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) monia85 » 28.07.2010 09:45

W takim razie cierpliwie czekamy :wink:
Lechu67
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lechu67 » 28.07.2010 10:44

monia85 napisał(a):W takim razie cierpliwie czekamy :wink:

Wcale nie :evil: :lol: . Czekamy niecierpliwie :evil: :lol: i dawaj fotki bo od nich polubiłem Cro i Primosten :D :D :D .
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 28.07.2010 10:51

Lechu67 napisał(a): Czekamy niecierpliwie :evil: :lol: i dawaj fotki bo od nich polubiłem Cro i Primosten :D :D :D .

o to to, ale chyba nie masz zamiaru zdradzać Primosten, jak ta "czarna cholera" :?: :wink:
Lechu67
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lechu67 » 28.07.2010 11:23

marsylia napisał(a): .... ale chyba nie masz zamiaru zdradzać Primosten, jak ta "czarna cholera" :?: :wink:

Marsylia nie chcę Cię dołować :oops: ale byłem już w czerwcu w Primosten 8) , a w końcówce sierpnia jadę jeszcze raz :D z tym że będzie to taka mała objazdówka : Primosten - Trpanij - Cavtat, wszędzie po 4 dni.
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 28.07.2010 11:27

Lechu67 napisał(a):Marsylia nie chcę Cię dołować :oops: ale byłem już w czerwcu w Primosten 8) , a w końcówce sierpnia jadę jeszcze raz :D z tym że będzie to taka mała objazdówka : Primosten - Trpanij - Cavtat, wszędzie po 4 dni.

no to bardzo Cię proszę nie dołuj mnie :?

wiem, że byłeś i mam nadzieję, że było jak zawsze :lol: długo kombinowaliśmy, jakby się z Wami zabrać hahaha :wink:
ale dalej kombinujemy i może wrzesień, albo październik na kilka dni chociaż - zobaczymy :D
Crayfish
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Crayfish » 28.07.2010 11:41

Ja spróbuje bez tego rafacholinu. :twisted:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.07.2010 12:00

meeg napisał(a):maslinko czy zdrada przerodzi się w dłuższy romans czy nie to się okaże, ale na razie cichosza..... :wink:

Ciekawy jestem dalszej części.
U mnie ta zdrada zaczęła się w 2008r. od objazdówi od Chalkidiki aż po Peloponez a na Zakynthos kończąc.
Dalszy ciąg romansu był w 2009r. na Korfu.
Ale na tym ni koniec bo to drugie miejsce po CRO które mi tak podeszło
Więc będą na pewno dalsze "skoki w bok".
Ale pomiędzy oczywiście CRO (taki trójkąt małżeński - czyli to o czym marzy większość facetów) PL+HR+GR

Pozdrawiam
meeg
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) meeg » 28.07.2010 16:05

Odcinek się już pisze :D , tylko mam jeszcze do Was jedno pytanie. Chodzi mi o fotki - gdzie je najlepiej wgrać, aby potem można je było powklejać do relacji i aby mi potem nie poznikały.

Dzięki za pomoc :D
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 28.07.2010 16:22

meeg napisał(a):Odcinek się już pisze :D , tylko mam jeszcze do Was jedno pytanie. Chodzi mi o fotki - gdzie je najlepiej wgrać, aby potem można je było powklejać do relacji i aby mi potem nie poznikały.

Najlepiej wrzuć do imageshack'a. I jeśli mogę mieć sugestię: duże fotki, nie miniaturki, plissss :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 28.07.2010 16:42

fmix.pl

Chyba jednak imageshack'a polecałbym na pojedyncze fotki,
natomiast fmix jest bardzo wygodny, łatwo robi się galerie no i kilka innych zalet posiada.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Od Morza Jońskiego po Adriatyk - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone