Kapitańska Baba napisał(a):
To nie był sen a ja czekam na relację
Magda O. napisał(a):Do tej pory nie dotarłam do Salony, ani do twierdzy Klis, ani nawet na Marjana... miało to zostać nadrobione w tym roku
"pomorzanka zachodnia"]
Będę pewnie pisać, ale jeszcze nie teraz. Chciałabym, żeby z relacji był pożytek bardziej ponadczasowy a nie "aktualny" . Nie chciałabym analizowania moich zdjęć pod kątem: "za dużo ludzi na metr kwadratowy" .
Widziałam drogowskazy na Salonę, gdy jechaliśmy do Splitu. Z Twoich zdjęć wynika, że jest tam ciekawie i watro będzie kiedyś się tam zatrzymać.
Kapitańska Baba napisał(a):Magda O. napisał(a):Do tej pory nie dotarłam do Salony, ani do twierdzy Klis, ani nawet na Marjana... miało to zostać nadrobione w tym roku
Nie mów nawet że nie pojedziesz
Magda O. napisał(a):No nie
A ja mam w tej chwili do Splitu w sumie rzut beretem, znaczy 50 min. promem ale chyba się nie wybiorę, też już 2x byłam - za dnia i nocy Ten pobyt jest strasznie leniwy i mało się ruszamypomorzanka zachodnia napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):gusia-s napisał(a):W Dubrovniku byłam tylko 2x i strasznie lubię to miejsce
Bo jest piękny - za coś jest tą Perłą
Chciałabym za rok go zobaczyć A w tym roku Split i Trogir widziałam. Split stoi na swoim miejscu jak zawsze, ale trochę go remontują.
Chodząca po tafli wodyKapitańska Baba napisał(a):
gusia-s napisał(a):Chodząca po tafli wody
"gusia-s"]
A ja mam w tej chwili do Splitu w sumie rzut beretem, znaczy 50 min. promem ale chyba się nie wybiorę, też już 2x byłam - za dnia i nocy Ten pobyt jest strasznie leniwy i mało się ruszamy
Chodząca po tafli wody
"piotrf"]
. . . i wysyłająca znaki dymne
Piękne to zdjęcie , brawa dla Kapitana
Pozdrawiam
Piotr
Janusz Bajcer napisał(a):gusia-s napisał(a):Chodząca po tafli wody
Kto nie pływający, to chodzący.