Beata,dziecko masz z "gumy" Ty też, musisz mieć mało kości , żeby tak wygodnie leżeć na kamieniach...
Jak byłaś "szczurem lądowym" , to......
..........więcej siedziałaś w wodzie, niż teraz...
"CROberto"]Beata,dziecko masz z "gumy" Ty też, musisz mieć mało kości , żeby tak wygodnie leżeć na kamieniach...
Jak byłaś "szczurem lądowym" , to......
..........więcej siedziałaś w wodzie, niż teraz...
"Magda O."]Niby wszystko wygląda tak samo, ale jednak zmieniło się wiele... ( oprócz Ciebie )
za to Kapitan jak wino
"Epepa"]Nie komentuję na bieżąco, ale cały czas śledzę relację i jestem Ci bardzo wdzięczna, że dzielisz się z nami swoimi wspomnieniami. Dla mnie to bardzo ciekawe, bo nie znam takiej Chorwacji. Pierwszy raz pojechaliśmy z moim (wtedy przyszłym ) mężem dopiero w 2014 roku. Kiedyś żałowałam, że tak późno, bo na wybrzeżu na dobre zdążyła zagościć komercja, ale teraz mam trochę inne podejście. Cieszę się, że w ogóle dane nam było pojechać i odkryć te wszystkie piękne miejsca, w których byliśmy.
Zachwyciły mnie Twoje zdjęcia z Szybenika. Uwielbiam to miasto za to, że wciąż pozostaje taką trochę nieodkrytą perełką na wybrzeżu i przez to jest bardziej autentyczne, ma swój klimat.
Powtórzę się, ale nic a nic się nie zmieniłaś. Jak Ty to robisz? Zazdroszczę takiej pięknej figury!
"pavlo"]
Ta fotka mnie skłoniła do takiego komentarza
No i proszę spojrzeć jaka jestem grzeczna.
A spróbuj mnie tylko żdżaźnić, to zobaczysz jaka jestem niegrzeczna,
ani chybi wylądujesz w Jadrianie co jest za mną
Chhhmmm, zastanawiam się czy tak nie jest
Wspaniałe wspomnienia, świetnie opisane
Kapitańska Baba napisał(a):"pavlo"]
Ta fotka mnie skłoniła do takiego komentarza
No i proszę spojrzeć jaka jestem grzeczna.
A spróbuj mnie tylko żdżaźnić, to zobaczysz jaka jestem niegrzeczna,
ani chybi wylądujesz w Jadrianie co jest za mną
Chhhmmm, zastanawiam się czy tak nie jest
Idealnie rozpracowałeś mnie i mój przewrotny wredny charakter, brawoWspaniałe wspomnienia, świetnie opisane
Dziękuję Bałam sie trochę pisać o takich starociach - że będzie nudno bo dawno...ale jak widać chyba nie wyszło tak źle
"pavlo"]
Oj tam, oj tam od razu z tym wrednym charakterem i rozpracowaniem
Chhhmm Kapitańska Baba,.. to musi być kobieta z charakterem, z nie byle jakim charakterem
O starociach pisz i pisz. Jak patrzę na fotki jakie tu zamieszczasz, to aż łezka się w oku kręci.
Bo ja pamiętam jeszcze tą Jugosławię,..... tą zanim wojna tam nastała.
"pavlo"]Proszę wybaczyć, że coś takiego wtrącę;
No cóż, trochę o historii tutaj mówimy.
Dzisiaj jest pięknie, cudowny kraj....,
Nie czołgi, nie samoloty z uzbrojeniem, nie karabiny,.. to człowiek z nienawiścią niszczy najbardziej drugiego człowieka.
Smutne Przepraszam, za tą moją refleksję w Twoim wątku.
pavlo napisał(a):Jak dobrze bratnią duszę odnaleźć w tym pogmatwanym świecie