Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Od lądowego szczura do Kapitańskiej Baby – 15 lat ewolucji

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kapitańska Baba
Weteran
Re: Od lądowego szczura do Kapitańskiej Baby – 15 lat ewoluc

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 13.05.2021 13:39

Magda O. napisał(a):
Przypuszczam, że relacja z Chorwacji nastąpi po relacji z Mazur - Beata zawsze pisze sukcesywnie :D

Jeśli do tego czasu nie wyrzucą mnie z forum to masz Magdo rację, po Mazurach na bank będzie Chorwacja :boss: :smo:
Magda O.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magda O. » 13.05.2021 14:14

Kapitańska Baba napisał(a):
Magda O. napisał(a):
Przypuszczam, że relacja z Chorwacji nastąpi po relacji z Mazur - Beata zawsze pisze sukcesywnie :D

Jeśli do tego czasu nie wyrzucą mnie z forum to masz Magdo rację, po Mazurach na bank będzie Chorwacja :boss: :smo:

Dlaczego mieliby Cię wyrzucać? 8O
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 13.05.2021 15:22

Magda O. napisał(a):[
Dlaczego mieliby Cię wyrzucać? 8O

Za poglądy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale już będę grzeczna , obiecuję :mrgreen:
W końcu trzeba zareklamować Mazury a potem gdzieś do Cro się teleportować :boss:
pavlo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavlo » 14.05.2021 06:51

Hihihi, grzeczna Beata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja też tu na forum obiecywałem, że będę grzeczny :mrgreen:
Potem jedna z prawd się potwierdziła:
Są trzy prawdy: świento prawda, tys prawda i gówno prawda
>>>Józef Tischner, Historia filozofii po góralsku <<<

A poglądy??? :oczko_usmiech:
Noooooo, Beata chyba prawidłowe ma :mrgreen: :oczko_usmiech: :mrgreen:, ale o tym sza :mrgreen: :oczko_usmiech:
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 14.05.2021 17:08

"pavlo"]Hihihi, grzeczna Beata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Też Cię lubię :oczko_usmiech: :smo: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja też tu na forum obiecywałem, że będę grzeczny :mrgreen:

Hmmm...nie pamiętam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Potem jedna z prawd się potwierdziła:
Są trzy prawdy: świento prawda, tys prawda i gówno prawda
>>>Józef Tischner, Historia filozofii po góralsku <<<

O to, to. Święte słowa :smo:

Noooooo, Beata chyba prawidłowe ma :mrgreen: :oczko_usmiech: :mrgreen:, ale o tym sza :mrgreen: :oczko_usmiech:

Tyż mi się tak wydaje ale jak rozglądam się tu wokół to jednak jak nic lezę pod prąd. Taka moja podła natura :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 14.05.2021 20:11

Kapitańska Baba napisał(a):

Tyż mi się tak wydaje ale jak rozglądam się tu wokół to jednak jak nic lezę pod prąd. Taka moja podła natura :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A te "prądy" to niby zawsze w kierunku prawidłowym , że o zwrocie przez wrodzoną skromność nie wspomnę . . . :?: :wink:

:mrgreen:

Pozdrawiam
Piotr
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 16.05.2021 16:57

piotrf napisał(a):A te "prądy" to niby zawsze w kierunku prawidłowym , że o zwrocie przez wrodzoną skromność nie wspomnę . . . :?: :wink:

:mrgreen:
Pozdrawiam
Piotr

A któż to wie :smo:

Nie odmówię sobie opowiedzenia historii z dziś - jest tak bardzo na świeżo i tak bardzo pasuje do tego właśnie "pod prąd" :wink:

Dzis nasza Ewa jak co weekend miała trening.
A na treningu - po prostu regaty.
Chyba siedem biegów.
Na początku szło jej różnie, raz lepiej raz gorzej.
Przy chyba czwartym starcie - gdy cała grupa poszła prawym halsem - ona jedyna wyłamała się i popłynęła lewym.
I cóż się działo?
Trenerzy krzyczeli, wręcz wyzywali Ją od idiotek, cała pozostała gawiedź żeglująca śmiała sie z Niej co też Ona wyprawia.
Nie ugięła się, płynęła po swojemu na przekór wszystkim pozostałym śmiejącym sie Jej w twarz załogom.
I co sie stało?
W pewnej chwili wiatr całkowicie odkręcił i nasza córa dostała silny powiew dający jej wygraną w biegu podczas gdy cała reszta załóg po prostu zatrzymała się na przedostatniej bojce.
Po przecięciu linii mety czekały wielkie gratulacje od trenerów i podziw od pozostałych (oczywiscie gdy w końcu dopłynęli :mrgreen: )

Jak widać nie zawsze większość ma rację choć próbuje tych odmieńców bardzo zakrzyczeć :oczko_usmiech:
pavlo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pavlo » 16.05.2021 17:43

Najlepsze Gratulacje dla Ewy, BRAVO i szacun dla niej za obraną strategię :D :D :D
Takie regaty, są przecież jak szachy. Bitw( może bitew) o pionki jest wiele, a wojnę wygrywa MISTRZ STRATEGII :D :D :D
Ostatnio edytowano 16.05.2021 21:00 przez pavlo, łącznie edytowano 1 raz
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 16.05.2021 19:13

Gratulacje dla Ewy , jej intuicja dała o sobie znać . Tak trzymać :D

Pozdrawiam
Piotr
agata26061
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata26061 » 02.07.2021 09:59

Nadrobiłam w końcu wszystkie Wasze rejsy :D :D :D
Jakie słodziutkie maluchy z tych Waszych dziewczyn. Super mają wspomnienia. Teraz to już piękne panienki!
Poprzednia strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Od lądowego szczura do Kapitańskiej Baby – 15 lat ewolucji - strona 11...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies