Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Od lądowego szczura do Kapitańskiej Baby – 15 lat ewolucji

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ogorek
Cromaniak
Re: Od lądowego szczura do Kapitańskiej Baby – 15 lat ewoluc

Postnapisał(a) ogorek » 06.05.2021 11:33

Ale, że jak ... koniec powieści i już nie zobaczę pięknych dziewczyn w ciepłych klimatach na jachtach :(

Zanim płeć piękna zdenerwuje się na mnie to całkiem dobrze rozgrzewający duszę wątek na chłodniejsze dni

Dlatego marudziłem na temat zdjęć z wypraw w chłodniejsze dni ;)

Dzięki, że się Tobie chciało. Ja nie mogę dojść do połowy z wątkiem pływania ... po GR
pavlo
Cromaniak

Postnapisał(a) pavlo » 06.05.2021 13:01

Gratuluję wspaniale napisanej i sfotografowanej relacji.
Czytało się i oglądało z lekkością i radością :D
Dzięki Tobie, zwiedziłem sporo akwenów i ciekawych miejsc.
Kapitańska Baba
Weteran

Postnapisał(a) Kapitańska Baba » 06.05.2021 17:17

"ogorek"]Ale, że jak ... koniec powieści i już nie zobaczę pięknych dziewczyn w ciepłych klimatach na jachtach :(

Koniec jednej ale już w trakcie drugiej :smo: I mimo że w Polsce to będzie upalnie :idea:
Dzięki w imieniu moich córek :smo:

Zanim płeć piękna zdenerwuje się na mnie to całkiem dobrze rozgrzewający duszę wątek na chłodniejsze dni

One nie takie nerwowe jak by sie wydawało :mrgreen:

Dlatego marudziłem na temat zdjęć z wypraw w chłodniejsze dni ;)

Chyba nie było aż tak zimno? :mrgreen: Co najwyżej listopadowy Bałtyk nie grzeszył upałam, cała reszta była ok :mrgreen:

Dzięki, że się Tobie chciało. Ja nie mogę dojść do połowy z wątkiem pływania ... po GR

Dzięki za obecność i zapraszam jednak uparcie do mazurskiego wątku :wink:
Kapitańska Baba
Weteran

Postnapisał(a) Kapitańska Baba » 06.05.2021 17:22

pavlo napisał(a):Gratuluję wspaniale napisanej i sfotografowanej relacji.
Czytało się i oglądało z lekkością i radością :D
Dzięki Tobie, zwiedziłem sporo akwenów i ciekawych miejsc.

Dziękuję za każde miłe słowo napisane tutaj, fajnie że byłeś tutaj z nami :wink:
piotrf
Weteran

Postnapisał(a) piotrf » 09.05.2021 21:14

15 lat to więcej niż od nielubienia do pokochania :smo: , więc zdecydowanie jesteś "Wilczycą Morską" i jako Kapitańska Baba możesz zostać , a raczej już jesteś przewodnikiem po wodach Chorwacji dla takich jak my - sporadycznychwodniakówprzybrzegowych :lol:

Dziękuję za możliwość wirtualnego pływania z Wami , może kiedyś , przy sprzyjających okolicznościach ( mam taką nadzieję :) ) uda się również popływać w realu :?: :idea: :D
Póki co pływam z Wami po Mazurach :D
Buziaki dla całej Rodzinnej Ekipy

Pozdrawiam
Piotr
pomorzanka zachodnia
Cromaniak

Postnapisał(a) pomorzanka zachodnia » 11.05.2021 20:26

I ja Ci dziękuję za tę megarelację. To naprawdę duży wyczyn odtworzyć opowieść niemal z samych zdjęć i strzępów, które zostały w pamięci. :D
pavlo
Cromaniak

Postnapisał(a) pavlo » 11.05.2021 20:38

Beata, a ja tak nieśmiało powiem:
Kobieto miła, a pojedź Ty jeszcze teraz na trochę do tej Chorwacji i dokręć kilka odcinków.
:mrgreen: :mrgreen: :D :D
A w tak zwanym międzyczasie pisz też o Mazurach :D
To się dopiero rozpłyniemy marzycielsko :D
Kurcze blaszka, chyba na mnie czas aby powrócić na jakieś poważniejsze pływadła :D
Chris_M
Cromaniak

Postnapisał(a) Chris_M » 11.05.2021 22:56

pavlo napisał(a):Beata, a ja tak nieśmiało powiem:
Kobieto miła, a pojedź Ty jeszcze teraz na trochę do tej Chorwacji i dokręć kilka odcinków.

Beata jest nam dłużna jeszcze jeden chorwacki rejs z 2020 roku!
Czekamy! :mrgreen:
gusia-s
Koneser

Postnapisał(a) gusia-s » 13.05.2021 10:18

Chris_M napisał(a): ... Beata jest nam dłużna jeszcze jeden chorwacki rejs z 2020 roku!
Niczego ci nie zapomną na tym forum i ze wszystkiego rozliczą :mrgreen:
Magda O.
Cromaniak

Postnapisał(a) Magda O. » 13.05.2021 11:14

Chris_M napisał(a):
pavlo napisał(a):Beata, a ja tak nieśmiało powiem:

Beata jest nam dłużna jeszcze jeden chorwacki rejs z 2020 roku!

Przypuszczam, że relacja z Chorwacji nastąpi po relacji z Mazur - Beata zawsze pisze sukcesywnie :D
Kapitańska Baba
Weteran

Postnapisał(a) Kapitańska Baba » 13.05.2021 13:27

"piotrf"]15 lat to więcej niż od nielubienia do pokochania :smo: , więc zdecydowanie jesteś "Wilczycą Morską" i jako Kapitańska Baba możesz zostać , a raczej już jesteś przewodnikiem po wodach Chorwacji dla takich jak my - sporadycznychwodniakówprzybrzegowych :lol:

Chyba malutkim wilczkiem szczeniaczkiem :wink:
Choć nie powiem - Chorwację trochę poznaliśmy przez te lata.
Nie od strony konob, zwiedzania i znajomości każdego najmniejszego detalu odwiedzonych miasteczek - raczej ich klimat, obsługę itp aspekty :D

Dziękuję za możliwość wirtualnego pływania z Wami , może kiedyś , przy sprzyjających okolicznościach ( mam taką nadzieję :) ) uda się również popływać w realu :?: :idea: :D

Piotrze - kiedy tylko zechcesz - zawsze znajdzie się dla Ciebie miejsce na naszym pokładzie w realu na "rejsie dla dorosłych", szykuj się całkiem na poważnie!!! :smo:

Póki co pływam z Wami po Mazurach :D

Ty zwiedzasz je od lądu, my z wody - razem możemy uskładać niezły przewodnik po tej pięknej krainie :D

Buziaki dla całej Rodzinnej Ekipy

Dzięki - i buziaczki dla Was Kochani :papa:
Kapitańska Baba
Weteran

Postnapisał(a) Kapitańska Baba » 13.05.2021 13:29

pomorzanka zachodnia napisał(a):I ja Ci dziękuję za tę megarelację. To naprawdę duży wyczyn odtworzyć opowieść niemal z samych zdjęć i strzępów, które zostały w pamięci. :D

Musieliśmy z mężem zrobić niezłą burzę mózgów - i sami byliśmy zadziwieni jak wiele pamiętamy 8O
Dzieki że tu byłaś i za każde Twoje ciepłe słowo. Buziaki :papa:
Kapitańska Baba
Weteran

Postnapisał(a) Kapitańska Baba » 13.05.2021 13:33

"pavlo"]Beata, a ja tak nieśmiało powiem:

Ja to bym tam pojechała z największą przyjemnością ale ci wredni Chorwaci nas tam chwilowo nie chcą :roll: :mrgreen:

A w tak zwanym międzyczasie pisz też o Mazurach :D

Na Mazurach jest przynajmniej tak samo dobrze jak w Cro i nie marudzą na przyjazd gości, równo za miesiąc meldujemy się tam znowu, nie mogę się doczekać :oops: :hearts:

To się dopiero rozpłyniemy marzycielsko :D

Marzenia... ja to mogłabym nawet pisać o Chorwacji na Mazurach i o Mazurach będąc w Cro, a co :mrgreen:

Kurcze blaszka, chyba na mnie czas aby powrócić na jakieś poważniejsze pływadła :D

Gdybyś się w końcu skusił na powrót to wiesz....powtórzę to co napisałam Piotrowi: zapraszam na wspólny rejs, jakieś plany w głowie już są :smo:
Kapitańska Baba
Weteran

Postnapisał(a) Kapitańska Baba » 13.05.2021 13:36

Chris_M napisał(a):Beata jest nam dłużna jeszcze jeden chorwacki rejs z 2020 roku!

Cierpliwości, Mazury były pierwsze :mrgreen:
Kapitańska Baba
Weteran

Postnapisał(a) Kapitańska Baba » 13.05.2021 13:38

gusia-s napisał(a):
Chris_M napisał(a): ... Beata jest nam dłużna jeszcze jeden chorwacki rejs z 2020 roku!
Niczego ci nie zapomną na tym forum i ze wszystkiego rozliczą :mrgreen:

Nio 8O 8O 8O :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Normalnie jak skarbówka jakaś 8O :mrgreen:

Ale przecież nie można do Chorwacji bez Przygód po drodze, prawda? :oczko_usmiech: A jak dotąd w 2020 Przygód nie było więc sama wiesz... :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Od lądowego szczura do Kapitańskiej Baby – 15 lat ewolucji - strona 11...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies