"CROberto"]Sztormiak psuje cały nastrój...
Jak to psuje??? Foch
Jadran ,to jednak euforia i sielanka
Ha ha, akurat
Polskie akweny, to harówa i gęsia skórka...
Na Mazurach to ostatnio często trafiamy na dreszcze...z upału
"CROberto"]Sztormiak psuje cały nastrój...
Jadran ,to jednak euforia i sielanka
Polskie akweny, to harówa i gęsia skórka...
pomorzanka zachodnia napisał(a):Wyspę kormoranów kiedyś pokazywałaś w którejś z relacji. Ale przypatrzyłam się jeszcze raz - złowieszczo to wygląda.
"piotrf"]Wysoki Ostrów - inaczej Wyspa Kormoranów lub zasłana wyspa , pławda
Oglądaliśmy ją z takiej odległości , że nie czuliśmy zapachów , ale ptaki było słychać wyraźnie .
Fajne zdjęcia
Kapitańska Baba napisał(a):
Żeglarz miałby się nie przydać??? Będziesz jedna z niewielu która zrozumie terminy żeglarskie
To jako żeglarza zachęcam do cofnięcia się kilkanaście stron wcześniej na Bałtyk
kai_30 napisał(a):Już dałam całą wstecz i nadrabiam!
"pomorzanka zachodnia"]To niesprawiedliwe, że w środku czerwca potrafi w Polsce być tak zimno.
Ale wypatrzyłam też na jednym zdjęciu ówczesny popularny telefon. Przypomniało mi się, że właśnie w tym czasie miałam pierwszą w życiu komórkę. ☺
pomorzanka zachodnia napisał(a):Miejsce rzeczywiście sielankowe A bunkry też mi zawsze przypominają ten cytat. Ostatnio byłam z dziećmi na plaży z bunkrami i było .... super .
Kapitańska Baba napisał(a):pomorzanka zachodnia napisał(a):Miejsce rzeczywiście sielankowe A bunkry też mi zawsze przypominają ten cytat. Ostatnio byłam z dziećmi na plaży z bunkrami i było .... super .
Ten cytat to chyba u większości z nas porządnie wryty w mózg, klasyk
Kapitańska Baba napisał(a):[color=#0000FF]Kolejny mazurski poranek przywitał nas słońcem.
[Color]