miska777 napisał(a):Ja dokonalam w koncu wyboru. Padlo na Podgore
Co zadecydowalo o tym wyborze? wiele czynnikow... Przegladalam oferty od Breli az po Igrane...
Chcialam zeby bylo w miare plasko - male dzieci
Zeby miejscowosc byla taka akurat, nie za mala, aby bylo tam co robic - tu znow mialam na wzgledzie dzieci
Istotna byla tez obecnosc Jardanki.
Poczatkowo napalilam sie na Tucepi ale ta biegnaca przez srodek magistrala mnie zniechecila, noclegi za Jardanka byly w sensownych cenach a te blizej morza juz niestety duuuzo drozsze. Tu tez mialam na uwadze dzieci i maszerowanie z nimi przez tunel czy swiatla i targanie pompowancow wszelakich ze soba na plaze etc...
Mlodsza corka ma 3,5 roku wiec te wszystkie kwestie byly istotne.
No i ceny.
A w Podgorze - dzieki pewnej forumowiczce - znalazlam fajny apartament tuz przy morzu, z balkonu widac port, cena rozsadna (dzieki bardzo milej wlascicielce z ktora udalo sie troszke ponegocjowac)...
Tak wiec pozostaje tylko czekac do lata:)
Dziekuje wszystkim tym ktorzy pomogli mi w wyborze, odpisywali na PW, maile, wysylali nawet zdjecia!
miska777 napisał(a):A czy ktos jedzie w podobnym terminie jak my, czyli 6-16 lipca do Podgory?
maciej1969 napisał(a):Do BYWALCÓW Podgory:
Która część miasteczka polecacie?
z_byszek napisał(a):maciej1969 napisał(a):Do BYWALCÓW Podgory:
Która część miasteczka polecacie?
Ja bywałem w części Podgory o nazwie Caklje - na południe od centrum.
To jest bardzo spokojna część Podgory. Apartamenty są położone w pierwszej linii brzegowej.
Do centrum idzie się jakiej 15 minut. Plaża dość wąska ale nie zatłoczona. Jak ktoś chce spokoju i lubi spacery to może być zadowolony.
Gofer83 napisał(a):z_byszek napisał(a):maciej1969 napisał(a):
Zbyszek to ta częsci taka całkiem odosobniona? Z małym portem? Jak tam wygląda sprawa ze sklepami, tzn piekarnia jakaś jest? I jak możesz zdradzić jak cenowo za apartman w tamtym miejscu? Dzięki.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne