pasażer napisał(a):miska777 napisał(a):A moze Omis?
Sam Omisz na wypoczynek się nie nadaje. Sprawdź pocztę
Sprawdzalam poczte dwa razy i nic nie mam:(
Jackar napisał(a):Czy ktoś może mi polecić fajny kamp pomiędzy Tucepi a Omiśem? W tym roku Pod koniec lipca wybieram się na tydzień na kamping Perna koło Orebica, a potem chciałbym znaleźć coś bliżej Polski. Jedzie na nas 9 osób w tym trójka dzieci(10-9-4 lata)
fiechu napisał(a):Jackar napisał(a):Czy ktoś może mi polecić fajny kamp pomiędzy Tucepi a Omiśem? W tym roku Pod koniec lipca wybieram się na tydzień na kamping Perna koło Orebica, a potem chciałbym znaleźć coś bliżej Polski. Jedzie na nas 9 osób w tym trójka dzieci(10-9-4 lata)
Hej.
W zeszlym roku bylismy z 2 dzieci na campingu Galeb w Omis.
W tym jedziemy na Basko Polje.
Jackar napisał(a):fiechu napisał(a):Jackar napisał(a):Czy ktoś może mi polecić fajny kamp pomiędzy Tucepi a Omiśem? W tym roku Pod koniec lipca wybieram się na tydzień na kamping Perna koło Orebica, a potem chciałbym znaleźć coś bliżej Polski. Jedzie na nas 9 osób w tym trójka dzieci(10-9-4 lata)
Hej.
Też, się zastanawiam na Baską, a z Galeba byłeś zadowolony (jakiś sklepik, nie zatłoczona plaża, zacienione parcele?)
fiechu napisał(a):Jackar napisał(a):fiechu napisał(a):Jackar napisał(a):Czy ktoś może mi polecić fajny kamp pomiędzy Tucepi a Omiśem? W tym roku Pod koniec lipca wybieram się na tydzień na kamping Perna koło Orebica, a potem chciałbym znaleźć coś bliżej Polski. Jedzie na nas 9 osób w tym trójka dzieci(10-9-4 lata)
Hej.
Też, się zastanawiam na Baską, a z Galeba byłeś zadowolony (jakiś sklepik, nie zatłoczona plaża, zacienione parcele?)
Tutaj masz naszą relacje z podrózy.
Co do Galeba to tak byliśmy bardzo zadowoleni.
pierwszy-raz-w-chorwacji-omis-2013-camp-galeb-t44274.html
miska777 napisał(a):Ja dokonalam w koncu wyboru. Padlo na Podgore
Co zadecydowalo o tym wyborze? wiele czynnikow... Przegladalam oferty od Breli az po Igrane...
Chcialam zeby bylo w miare plasko - male dzieci
Zeby miejscowosc byla taka akurat, nie za mala, aby bylo tam co robic - tu znow mialam na wzgledzie dzieci
Istotna byla tez obecnosc Jardanki.
Poczatkowo napalilam sie na Tucepi ale ta biegnaca przez srodek magistrala mnie zniechecila, noclegi za Jardanka byly w sensownych cenach a te blizej morza juz niestety duuuzo drozsze. Tu tez mialam na uwadze dzieci i maszerowanie z nimi przez tunel czy swiatla i targanie pompowancow wszelakich ze soba na plaze etc...
Mlodsza corka ma 3,5 roku wiec te wszystkie kwestie byly istotne.
No i ceny.
A w Podgorze - dzieki pewnej forumowiczce - znalazlam fajny apartament tuz przy morzu, z balkonu widac port, cena rozsadna (dzieki bardzo milej wlascicielce z ktora udalo sie troszke ponegocjowac)...
Tak wiec pozostaje tylko czekac do lata:)
Dziekuje wszystkim tym ktorzy pomogli mi w wyborze, odpisywali na PW, maile, wysylali nawet zdjecia!
Tomek i Magda napisał(a):Omnis fajna plaża dla dzieci ale knajpy przy ruchliwej ulicy to jest masakra.
miska777 napisał(a):Baska Voda przypomina mi troche Biograd, patrze na mapach google...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne