Tymona napisał(a):Wyspy, które pokazaliście - jak dla mnie - rewelacja
Nie urywam, że Wasze zdjęcia dość szybko i skutecznie pomogły nam w obraniu wakacyjnego kierunku
...............................
Faktycznie - te kempingi szybko zlokalizowałam, ale i tak mam pytanie o ten Marimare. Wydaje mi się, że jest on zlokalizowany blisko Waszego apartamentu? To dobrze, biorąc pod uwagę odległość do przystani. Ale czy orientujecie się, jaka jest z niego odległość do plaży, bo z googli i ich strony wynikają sprzeczne zeznania ? Ten drugi kemp ze względu na cennik raczej nie wchodziłby w grę.
Szperając w internecie odkryłam też, że kwatery prywatne mogą być tańsze od parceli kempingowych !: Apartament dla 4 można znaleźć za 50 - 60 E, a kempingi po zebraniu wszystkich kosztów od 50 - 60 wzwyż
Dlatego myślałam o Waszym apartamencie - czy macie może jakieś konkretniejsze namiary?
pozdrawiam
Taaa ... myśmy to stwierdzili i skalkulowali przy pierwszej wizycie w Punta Sabbioni.
Już wówczas nam "wyszło", że apartament to lepsze wyjście ... szczególnie przy dwóch osobach.
A więc tak ...
Adres apartamentu :
"Ladimiro Fratter"
Via Dante Alighieri 21
30013 Loc.Punta Sabbioni
tel/fax : (0039) 041 5300096
Mobile : (0039) 3336305180
http://www.appartamentifratterladimiro.it/
Z apartamentu na przystań jest ok. 500 metrów, bardzo spokojnym spacerkiem max.10 minut.
Plaża ... ok. 2,5 km. ... jeździliśmy rowerami (można samochodem - przy plaży jest parking).
Przystań - wszystkie kierunki/Wenecja;Burano;Murano;Torcello; Lido./
Apartament "Ladimiro Fratter"
Camping Village MIRAMARE
Plaża ... duża plaża !
Apartament "Ladimiro Fratter"
Camping Village MIRAMARE
Te stateczki vis a vis czerwonego punktu, to nie
przystań, a baza budowniczych zapór przeciwpowodziowych na lagunie.
Wejście do "naszego" apartamentu.
(w budynku są chyba 3)
Budyneczek a'la bungalow.
(też wynajmowany)
Pozdrawiam.