Ale z jakim pożytkiem dla świata Zdecydowanie poszerzyłeś moją wiedzę o świecie roślin o podstawy podstaw (wiesz, ja to z tych, co już kilka kaktusów w swoim życiu ususzyłam )mariusz-w napisał(a): No ładnie ... to sobie narobiłem !
pozdrawiam
mariusz-w napisał(a): Colac (2715m) ... ciekawie wyglądający szczyt znajdujący się na końcu potężnej grani, ograniczającej od południowego zachodu potężną dolinę Val de Contrin.
Sylwetka góry najlepiej prezentuje się właśnie stąd ... z grani Padón.
plavac napisał(a):I powiem Ci - niesamowite przeżycie
Zobaczyć na raz taką feerię barw, prawie namacalnie poczuć słońce, dotknąć skały i śniegu - nie zasnę dzisiaj
Albo będę miał najpiękniejsze sny
......................................................................................................
...............................................................................................
.......................................................................................................
Chociaż chyba najmocniej tego wieczoru podziałał na mnie tekst z listą ... kluseczek, szynek, serów, win i tego cudownego apfelstrudla
Musiałem przerwać czytanie i udać się na chwilę w stronę lodówki
plavac napisał(a):
Jeszcze 6 tyg i znowu zobaczę zimowe Dolomity ...
Fatamorgana napisał(a):... przewodniki Tkaczyka rządzą!
Jacek S napisał(a):"Ooperator" może czuć się spełniony...
Lidia K napisał(a):Przespacerowałam się wlokąc się niesamowicie za Wami,
..................................................................................................
Znowu Was dogoniłam.
Franz napisał(a):Jak podejmę znów wątek wędrówek po Dolomitach, to ograniczę się do samego tekstu. Nie odważę się już teraz wystawiać moich fotek .....
Franz napisał(a):Ale skądeś Ty wygrzebał ten mój tekst o Colacu?.. Ja już zdążyłem zapomniec, ze coś takiego gdzieś napisałem.
mariusz-w napisał(a):Zostajemy !
To jest miejsce na dzisiejszy piknik !
Lepszej panoramy nie szukamy !