Nieźle ten ratrak wygląda na zboczu, taki porzucony w puchu, ciekawe czy go całkowicie zasypie ?
A kolejka chyba chodziła, czy też wstrzymali jej pracę ... ?
Crayfish napisał(a):
Jeśli w góry - to takie jak pokazujesz - wysokie, ciepłe, szerokie ... no w Alpy ... tak żeby mieć jeszcze swobodę miejsca pobytu i podróżowania - czyli autkiem ...
No i wleźć gdzieś w końcu ...
Crayfish napisał(a):Ale pokazuj, pokazuj. Bo jak nie zdążymy wszędzie być, to chociaż zobaczymy jak tam jest.
A jest tam bardzo ładnie.
... co tu jeszcze nam pokażesz.
Joanka23 napisał(a):O rany, ale pogoda - zmienna aura w górach lubi płatać figle, co? - faktycznie wygląda jakby miała być za chwilę niezła zawierucha - a z drugiej strony Dolomity w innej odsłonie
Franz napisał(a):... i z której wynika, iż to jednak od marmuru...
woka napisał(a):
Mariusz ..... czy Ty nie widzisz, że chłop jest lichej kondycji psychicznej. Zobaczy zdjęcie i już ......
Jacek S napisał(a):Przejechałem się niebieskim wagonikiem i mogę jechać dalej.
weldon napisał(a):... a niektóre, to zupełnie jakby w akwarium ...
jan_s1 napisał(a):Oglądając te przepiękne widoki popadłem w nieco nostalgiczny nastrój - stwierdziłem, że ja tam już z pewnością nie zawitam.
Ale w następnej chwili pomyślałem sobie, że to nie jest powód do zmartwienia, tym bardziej, że zawsze mogę zajrzeć do relacji - Twoich, Wojtka i innych "górali", gdzie mam te franzowate góry na wyciągnięcie ręki - prawie na żywo.