Ty mi bracie podrzuć dietę , którą stosujesz, no chyba że małżonka sobie jakiegoś wędkarza przydybała.
longtom napisał(a):Za pustą tą plażę sobie znalazłeś. Na gęściej zaludnionej łatwiej by było się "urwać"
maslinka napisał(a):Ależ jesteście pięknie opaleni!
Miło się patrzy na takie relaksujące widoki
kaszubskiexpress napisał(a):
Ty mi bracie podrzuć dietę , którą stosujesz,...............
weldon napisał(a):Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, bo tam z zaskoczenia cię biorą i można to pominąć,
ale wylądowałeś wśród kandydatów na fotografię miesiąca samwieszgdzie ...
Chyba nawet jakiś lekki konflikt wywołałeś swoją Wenecją
Pozdrawiam
mariusz-w napisał(a):
regularnie dwa piwka wieczorem, w weekend może trzy.
Na wakacjach piwko do południa, a wieczorem butelczyna wytrawnego wina !
kaszubskiexpress napisał(a):Genialna dieta a ja się morduję na rowerze
Jacek S napisał(a):Tkaczyk dorabia na wakacjach
Lidia K napisał(a): pieski potrzebują się wybiegać.
maruisz-w napisał(a):Uważam, że każdy odwiedzający Wenecję powinien odbyć wycieczkę po Canal Grande, najlepiej bo najtaniej zrobić to na pokładzie vaporetto.
Lidia K napisał(a):A czy widziałeś, żeby tubylcy wyprowadzali na spacer swoje zwierzęce pupilki. Kotom żadna krzywda poruszać się po niewielkiej przestrzeni mieszkalnej ale pieski potrzebują się wybiegać.
Lidia K napisał(a):Oglądam i przyglądam się kanałowemu życiu.
A czy widziałeś, żeby tubylcy wyprowadzali na spacer swoje zwierzęce pupilki. Kotom żadna krzywda poruszać się po niewielkiej przestrzeni mieszkalnej ale pieski potrzebują się wybiegać.
kaszubskiexpress napisał(a):Lidia K napisał(a): pieski potrzebują się wybiegać.
Kurna o tym samym pomyślałem kilka postów wcześniej
Franz napisał(a):Klasyk. Piękny...
................................................
W Wenecji mieszkańcy wychodzą z rybami na smyczy.
mariusz-w napisał(a):Nawet istnieje wydawałoby się mało ważne święto ... właśnie święto kotów ... i to właśnie wtedy te zwykłe
dachowce ale il gatto di laguna są najbardziej rozpieszczane.
Z okazji święta Micio i Micia - tak pospolicie tu na koty się woła, otrzymują one dodatkowy przydział jedzenia oraz są nagradzane oklaskami.
....
" Utworzono wiele stowarzyszeń zapewniających kotom ochronę, pożywienie, szczepienia i kontrolę urodzeń. Miasto zaś oferuje zwierzętom schronienie. "
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe