Gdzieś mi się obiło o uszy że na ukończeniu jest obwodnica Budepesztu i nie trzeba już wjeżdzać do samego miasta.
Wie ktoś coś na ten temat ?
gemidow napisał(a):Ja będe jechał przez centrum bo obwodnica się dokłada chyba ok 40km. Z tym, że będe jechał wieczorem ok godz. 20-22 i mam nadzieje, że juz będzie spokój na drodze. Jesli ktos miałby jechać w czasie największego ruchu to wariant jazdy obwodnicą ma sens.
Wyjazd w czwartek o 9 rano
gemidow napisał(a):Ja będe jechał przez centrum bo obwodnica się dokłada chyba ok 40km. Z tym, że będe jechał wieczorem ok godz. 20-22 i mam nadzieje, że juz będzie spokój na drodze. Jesli ktos miałby jechać w czasie największego ruchu to wariant jazdy obwodnicą ma sens.
pawelli napisał(a):Gdzieś mi się obiło o uszy że na ukończeniu jest obwodnica Budepesztu i nie trzeba już wjeżdzać do samego miasta.
Wie ktoś coś na ten temat ?
Bocian napisał(a):gemidow napisał(a):Ja będe jechał przez centrum bo obwodnica się dokłada chyba ok 40km. Z tym, że będe jechał wieczorem ok godz. 20-22 i mam nadzieje, że juz będzie spokój na drodze. Jesli ktos miałby jechać w czasie największego ruchu to wariant jazdy obwodnicą ma sens.
Ja robię podobnie, z tym, że w niedzielę. Obwodnica mi się nie opłaca, szczególnie , że jadę do Slavoniji.
gemidow napisał(a):Wschodnia obwodnica jest zrobiona, ale zachodnia chyba nie. Ktoś, kiedyś, gdzieś pisał, że jest w budowie