Jolzag napisał(a):Dzięki za wsparcie. Właśnie to miałam na myśli zwracając się o pomoc. Kilka zupełnie niepotrzebnych ironicznych postów tylko zaśmieca forum i dlatego kiedy trzeba się czegoś doszukać w tematach trzeba przewalić tomy jak w Bibliotece Narodowej. Dzięki sensowym odpowiedziom byłoby tego znacznie mniej, a co za tym idzie milej i szybciej by się z wiedzy zawartej na tym forum korzystało. Ale mimo wszystko będę kopać dalej. Dzięki jeszcze raz.
pablo2222 napisał(a):Jolzag napisał(a):Dzięki za wsparcie. Właśnie to miałam na myśli zwracając się o pomoc. Kilka zupełnie niepotrzebnych ironicznych postów tylko zaśmieca forum i dlatego kiedy trzeba się czegoś doszukać w tematach trzeba przewalić tomy jak w Bibliotece Narodowej. Dzięki sensowym odpowiedziom byłoby tego znacznie mniej, a co za tym idzie milej i szybciej by się z wiedzy zawartej na tym forum korzystało. Ale mimo wszystko będę kopać dalej. Dzięki jeszcze raz.
No daj spokój waga twojego zapytania była porażająca? To pytanie nadaje się do kawałów o blondynkach.
tgniw napisał(a):Naklejki Cro.pl SA NIEOBOWIAZKOWE!
To symbol przynaleznosci do spolecznosci forum cro.pl
Jolzag napisał(a):Dobra, skończmy już tą głupią, bezprzedmiotową dyskusję, bo czuję, że zaraz dojedzie do rękoczynów. żegnam Państwa ozięble.
tgniw napisał(a):A ja Ci odpowiem powaznie.
Naklejki Cro.pl SA NIEOBOWIAZKOWE!
janniko napisał(a):tgniw napisał(a):A ja Ci odpowiem powaznie.
Naklejki Cro.pl SA NIEOBOWIAZKOWE!
Panowie, nie prowadzajcie nową osobę w błąd!
To nie ładnie tak..
To że wy jeździcie bez naklejek "na gapę" nie oznacza, że inni też mają tak ryzykować!
Wstydzilibyście się!!!
Jolzag napisał(a):Ok dzięki, nareszcie się doczekałam sensownej odpowiedzi. Szkoda, że nie wszyscy traktują forum poważnie. Myślałam, że można się tu uzyskać wiedzę na tematy potrzebne do wyjazdu, ale niestety pomyliłam się. Większość towarzystwa traktuje to forum jako dobrą rozrywkę, a celowe wprowadzanie w błąd nie jest najlepszym pomysłem. Ale mimo wszystko dziękuję.