Mnie się ten link otwiera jako trasa autostradą. Czyli z winietą.
Co do ceny to za jeden dzień w austrii 8,60 ojro to tanio w porównaniu do 32 ojro za miesiąc jeżdżenia po całej Słowenii?
Marlowe1994 napisał(a):Mnie się ten link otwiera jako trasa autostradą. Czyli z winietą.
Co do ceny to za jeden dzień w austrii 8,60 ojro to tanio w porównaniu do 32 ojro za miesiąc jeżdżenia po całej Słowenii?
Marlowe1994 napisał(a):Mnie to nadal się otwiera jako droga E59 w Słowenii. A ta jest chyba płatna. Jeżdżę autostradą, znam objazd MLP bo kilka razy jechałem. Teraz to już mnie nie bawi, nocuję w samoborze więc jadę jak najszybciej do celu.
Tofik_83 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Mnie to nadal się otwiera jako droga E59 w Słowenii. A ta jest chyba płatna. Jeżdżę autostradą, znam objazd MLP bo kilka razy jechałem. Teraz to już mnie nie bawi, nocuję w samoborze więc jadę jak najszybciej do celu.
Właśnie kliknąłem w swój link na telefonie i faktycznie otwiera się jak piszesz. Dziwne bo na komputerze jest inaczej...
Poproszę o link do Twojej trasy przez Słowenię bez autostrady.
Dziękuję
Tofik_83 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Mnie to nadal się otwiera jako droga E59 w Słowenii. A ta jest chyba płatna. Jeżdżę autostradą, znam objazd MLP bo kilka razy jechałem. Teraz to już mnie nie bawi, nocuję w samoborze więc jadę jak najszybciej do celu.
Właśnie kliknąłem w swój link na telefonie i faktycznie otwiera się jak piszesz. Dziwne bo na komputerze jest inaczej...
Poproszę o link do Twojej trasy przez Słowenię bez autostrady.
Dziękuję
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi