Cześć, mam pytanko, bo się pogubiłem;)
GM prowadzi mnie tak, włączyłem omijanie autostrad i płatnych
ale na stronie DARS, droga 2 i rondo wyglądają tak
Czy ktoś wie, czy to rondo na którym chcę skręcić w prawo, będzie już płatne?
el_guapo napisał(a):Edra napisał(a):Witam. Wyjeżdżamy 8 sierpnia do Chorwacji. Planujemy przejazd płatna trasą przez Słowenie. Jak to teraz wygląda jeśli chodzi o powódź???
Szklana kula mów i że...otworz stronę promet.si i obserwuj.
Edra napisał(a):Witam. Wyjeżdżamy 8 sierpnia do Chorwacji. Planujemy przejazd płatna trasą przez Słowenie. Jak to teraz wygląda jeśli chodzi o powódź???
Tomy Lee napisał(a): Masz jeszcze dużo takich merytoryczny porad w zapasie?
el_guapo napisał(a):Edra napisał(a):Witam. Wyjeżdżamy 8 sierpnia do Chorwacji. Planujemy przejazd płatna trasą przez Słowenie. Jak to teraz wygląda jeśli chodzi o powódź???
Edra napisał(a):el_guapo napisał(a):Edra napisał(a):Witam. Wyjeżdżamy 8 sierpnia do Chorwacji. Planujemy przejazd płatna trasą przez Słowenie. Jak to teraz wygląda jeśli chodzi o powódź???
Wydaje mi się że jest to forum na którym jedni pomagają drugim więc wystarczyło po ludzku odpowiedzieć że jest taka strona na której są aktualne informacje a nie drwić z ludzi którzy nie mają takiej wiedzy. Więcej empatii i kultury na przyszłość życzę a za info dziękuję.
rocker napisał(a):Edra napisał(a):el_guapo napisał(a):Edra napisał(a):Witam. Wyjeżdżamy 8 sierpnia do Chorwacji. Planujemy przejazd płatna trasą przez Słowenie. Jak to teraz wygląda jeśli chodzi o powódź???
Wydaje mi się że jest to forum na którym jedni pomagają drugim więc wystarczyło po ludzku odpowiedzieć że jest taka strona na której są aktualne informacje a nie drwić z ludzi którzy nie mają takiej wiedzy. Więcej empatii i kultury na przyszłość życzę a za info dziękuję.
tak jak El-guapo napisał, nic dodać nic ująć. Ja w jego poprzednim komentarzu nic nie widzę złego, Pani Edyto więcej luzu a wtedy z pewnością będzie Pani lżej na sercu.
Edra napisał(a):el_guapo napisał(a):Edra napisał(a):Witam. Wyjeżdżamy 8 sierpnia do Chorwacji. Planujemy przejazd płatna trasą przez Słowenie. Jak to teraz wygląda jeśli chodzi o powódź???
Tomy Lee napisał(a):Gdyby o taką pomoc chodziło, to żadne forum nigdy by nie powstało. Wystarczy jedno okienko - Google.
Tomy Lee napisał(a):Jeśli ktoś pyta na forum, to z pewnością liczy na konkret od osób posiadających w tej materii więcej wiedzy i doświadczenia.
Tomy Lee napisał(a):Nie kwestionuję przydatności podanego odnośnika ani toku myślenia jednak forma i luz też mnie zaskoczyły a uchodzę za człowieka z dużym poczuciem humoru i dystansu.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi