Kolejne sprzątanie z OT TUTAJ bez konsekwencji.
Następne OT grożą zawieszeniem konta.
rocker napisał(a):co roku to samo... zaczyna się sezon i zaczyna się g*wno burza o tym czy warto wydać czy nie warto wydać. Zamiast merytorycznie odpowiadać w temacie wątku jakim jest: "Objazdy autostrady w Słowenii - dyskusja". A więc dyskutujmy o objazdach!!
Lawliet napisał(a):Może gdyby styl pisanych przez Ciebie postów był w innym tonie to nie byłoby takiego shitstormu
Przejazd przez Lendave i Cakovec bardzo się korkuje w dzień? W nocy z doświadczenia wiem, że puchy
Lawliet napisał(a):Może gdyby styl pisanych przez Ciebie postów był w innym tonie to nie byłoby takiego shitstormu
Przejazd przez Lendave i Cakovec bardzo się korkuje w dzień? W nocy z doświadczenia wiem, że puchy
Bombolero napisał(a):Jaką trasę na busa zaproponujecie, aby uniknąć płacenia za słoweńskie ausotrady?
Wjazd od strony Austrii.
Domyślam się, że masz na myśli Tauern i Karawanken.gindel napisał(a):Pytanie dodatkowe o Austrie. Tam jak rozumiem do kupienia winieta ok 10€ oraz będą dwa tunele w cenie ok 20€. Czy te tunele da się jakoś ominąć i czy ma to w ogole sens?
To jest zwykła "krajówka". Bezpłatna.gindel napisał(a):Wjazd z Włoch byłby Krvavi Potok trasa E61 non stop i wyjazd ok Starod
gindel napisał(a):Piszę tutaj bo jestem nowy i nie mogę założyć tematu :/
I tutaj mam zagwozdkę czy w Słowenii na trasie E61 muszę mieć winietę czy nie?
Tankowanie wypadnie mi gdzies Austria, Włochy. Gdzie są lepsze ceny dla ON? Ew. mogę zatankować w Niemczech a poźniej w Chorwacji jeżeli jest taniej?
Wjazd z Włoch byłby Krvavi Potok trasa E61 non stop i wyjazd ok Starod