arek_sosnowiec napisał(a):Ten wątek to jak przebiśniegi. Wiosna idzie, więc najpierw nieśmiało, jedno, dwa pytania a im bliżej lata tym ich więcej będzie. I znów wątek z objazdem odżyje
walp napisał(a):A ja znowu napiszę do DARS-u, a oni mi odpowiedzą: Nič se ni spremenilo.
Agnieszka_82 napisał(a):A czy dalej w 2016r będzie bezpłatny przejazd przez Ptuj Lenart ?
Agnieszka_82 napisał(a):A czy dalej w 2016r będzie bezpłatny przejazd przez Ptuj Lenart ?
Heike napisał(a):Witam,
Powiedzcie mi, gdzie w Austrii trzeba zacząć być czujnym i jak się kierować, żeby wjeżdżając do Słowenii ominąć ten płatny kawałek autostrady?
Będę jechał nocą z użyciem nawigacji, więc może poradzicie w którym miejscu [w Austrii] i jak zmienić ustawienia trasy?
Dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
dids76 napisał(a):Heike napisał(a):Witam,
Powiedzcie mi, gdzie w Austrii trzeba zacząć być czujnym i jak się kierować, żeby wjeżdżając do Słowenii ominąć ten płatny kawałek autostrady?
Będę jechał nocą z użyciem nawigacji, więc może poradzicie w którym miejscu [w Austrii] i jak zmienić ustawienia trasy?
Dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
Z autostrady A9 zjazdem 226 zjeżdżasz na drogę B69 kierunek Mureck.
Tu masz wszystko opisane, nawet z obrazkami video-objazd-autostrady-slo-t29291-150.html
Ja navi zawsze ustawiam punkty pośrednie na trasie objazdu i prowadzi mnie bez problemu.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi