Kechebet napisał(a):Przy wjeździe do Słowenii ustawiam "unikaj dróg płatnych", ustawiam punkt pośredni Cvetlin i podejrzewam że mnie tam dowiezie.pass napisał(a):Zależy gdzie chcesz granice przekroczyć, Cvetlin w tej opcji odpada
toomas napisał(a):Kechebet napisał(a):Przy wjeździe do Słowenii ustawiam "unikaj dróg płatnych", ustawiam punkt pośredni Cvetlin i podejrzewam że mnie tam dowiezie.pass napisał(a):Zależy gdzie chcesz granice przekroczyć, Cvetlin w tej opcji odpada
Ostatnio GM nie prowadź przez Cvetlin. Chyba jakiś błąd na mapach.
pass napisał(a):toomas napisał(a):Kechebet napisał(a):Przy wjeździe do Słowenii ustawiam "unikaj dróg płatnych", ustawiam punkt pośredni Cvetlin i podejrzewam że mnie tam dowiezie.pass napisał(a):Zależy gdzie chcesz granice przekroczyć, Cvetlin w tej opcji odpada
Sprawdź;-) moim zdaniem poprowadzi przez Cvetlin ale nie przez granice tam
sviva napisał(a):pass napisał(a):toomas napisał(a):Kechebet napisał(a):Przy wjeździe do Słowenii ustawiam "unikaj dróg płatnych", ustawiam punkt pośredni Cvetlin i podejrzewam że mnie tam dowiezie.pass napisał(a):Zależy gdzie chcesz granice przekroczyć, Cvetlin w tej opcji odpada
Sprawdź;-) moim zdaniem poprowadzi przez Cvetlin ale nie przez granice tam
Nie prowadzi do Gradisce i Cvetlina bo Słoweńcy wprowadzili GM w błąd. Można śmiało jechac mimo wskazań GM
wojtekkos2 napisał(a):Ludzie, czy już nikt nie jeździ wg tradycyjnych map? Z przeczytanych wątków wynoszę wrażenie, że jak GM nie pokaże drogi na Cvetlin, to znaczy, że ta droga nie istnieje.
wojtekkos2 napisał(a):Oj, to już jestem w takim wypadku bardzo stary. Ja ich nadal używam i bardzo to lubię. Musisz jednak przyznać, że w takim przypadku są bardziej pomocne niż GM, których czasem nie można okiełznać.
niezaszczepiony2 napisał(a):Witam
Planuje niedługo trasę Kraków -> Nin, Google Maps prowadzi mnie przez kawałek Słowenii:
https://www.google.pl/maps/dir/Krak%C3% ... e0!5m1!1e1
Chciałbym się zapytać czy ten odcinek podlega jakimś innym zasadom, np. nie wymagana jest winieta bo mnie jest wymagana. Czy ktoś może mi to potwierdzić, zaprzeczyć?
wojtekkos2 napisał(a):Oj, to już jestem w takim wypadku bardzo stary. Ja ich nadal używam i bardzo to lubię. Musisz jednak przyznać, że w takim przypadku są bardziej pomocne niż GM, których czasem nie można okiełznać.
Daj znać któredy jechałeś i jak GM poprowadziłoKechebet napisał(a):Przy wjeździe do Słowenii ustawiam "unikaj dróg płatnych", ustawiam punkt pośredni Cvetlin i podejrzewam że mnie tam dowiezie.pass napisał(a):Zależy gdzie chcesz granice przekroczyć, Cvetlin w tej opcji odpada
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi