dids76 napisał(a):Chicken77 napisał(a):Czy przejście Mureck-Trate i później Lenart/Gocova są otwarte?
Mureck/Trate na 100% otwarte. Przejścia Lenart/Gocova za dziada nie potrafię odnaleźć.
Bo takiego nie ma
czesiu1976 napisał(a):Pytanie do znawców tematu czy na ten odcinek muszę kupić winietę ? czy można to ominąć
dids76 napisał(a):Chicken77 napisał(a):Czy przejście Mureck-Trate i później Lenart/Gocova są otwarte?
Mureck/Trate na 100% otwarte. Przejścia Lenart/Gocova za dziada nie potrafię odnaleźć.
Pazurek napisał(a):Wczoraj 31.07.2021 powrót z Breli w Chorwacji, po drodze z 4 korki i 1 wypadek. Zjechałem z autostrady A2 w Naplatna postaja Đurmanec (to mnie uratowało bo zaraz za zjazdem był już korek) i pojechałem na Cvetlin, przejście graniczne Chorwacko - Słoweńskie przekroczyłem około 16:00. Na granicy celników Chorwackich brak, Słoweniec zerknął na rejestrację i machnął jechać spędziłem na granicy może z 1 min. W stronę Chorwacji zero samochodów.
Ewelina2010 napisał(a):Czy można prosić o mapkę jak kierowaliscie się na cvetlin,Google uparcie kieruje jakby naokoło ?
sviva napisał(a):dids76 napisał(a):Chicken77 napisał(a):Czy przejście Mureck-Trate i później Lenart/Gocova są otwarte?
Potwierdzam. Otwarte. Jechałem 2 tygodnie temu.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi