Chris_M napisał(a):wildthink napisał(a):
zy trasa powinna wyglądać tak?
https://goo.gl/maps/tBXLoJNcp6D8SxoR8
Czy nie korkuje się zjazd 228 samochodami jadącymi główną trasą, bo na dzisiejszej mapie dużo już nie brakowało wg GM?
Z tym przejściem jest ciekawa sprawa, bo ja nim przejeżdżałem w poprzednia środę ok. godz. 18-tej i było kompletnie puste.
Ale mój syn nadjechał na nie o tej samej porze w ostatni piątek i na jego oczach całe przejście kompletnie się zakorkowało.
Tomy Lee napisał(a):Czy w ostatnich dniach jechał ktoś przez Ormoż -Varażdin? Większość wpisów dotyczy Cvetlin a ja się wybieram w niedzielę i nie wiem czy nic się nie zmieniło. Dochodzą do mnie jakieś sprzeczne informacje jakoby wstrzymano ruch na niektórych "mniejszych" granicach na Istrii - chyba, że ktoś próbował na przejściu dla lokalsów to dlatego go odesłali na inne przejście.
Harmonista napisał(a):Czy te małe przejścia działają też w nocy? Będę przejeżdżał ok 4.00 i zastanawiam się czy wybrać drogę Trate - Cvetlin czy może bezpieczniejsza na noc jest z Gersdorf do Đurmanec?
marynamaj napisał(a):Pyt. nr 2 - ja zawsze jechałam przez Cvetlin (w tym roku też tak planuję) i wjazd na autostradę w Chorwacji na węźle Durmanec omijając płatne drogi w Słowenii.
Pozdrawiam
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi