dids76 napisał(a):elka21 napisał(a):dids76 napisał(a):borsalino4 napisał(a):witam,
kilka razy jeździłem zjazdem 226, potem na Mureck, most ,Lenart, na Ptuj; nadal tak można jechać ?
Tomasz
Można, tylko z Ptuj nie możesz kierować się już na Macelj.
Kierować się może, ale musi mieć winietę.
Fakt
borsalino4 napisał(a):dids76 napisał(a):elka21 napisał(a):dids76 napisał(a):borsalino4 napisał(a):witam,
kilka razy jeździłem zjazdem 226, potem na Mureck, most ,Lenart, na Ptuj; nadal tak można jechać ?
Tomasz
Można, tylko z Ptuj nie możesz kierować się już na Macelj.
Kierować się może, ale musi mieć winietę.
Fakt
sorki za zaśmiecanie forum, ale czy ktoś w takim razie może mi dokładnie narysować mapkę lub opisać krok po kroku jak ominąć płatną Słowenię jadąc przez Cvetlin? zjechać tym 226 i co dalej? przez lata jeździłem przez Lenart, Ptuj; teraz przez Ptuj się nie jedzie?
borsalino4 napisał(a):sorki za zaśmiecanie forum, ale czy ktoś w takim razie może mi dokładnie narysować mapkę lub opisać krok po kroku jak ominąć płatną Słowenię jadąc przez Cvetlin? zjechać tym 226 i co dalej? przez lata jeździłem przez Lenart, Ptuj; teraz przez Ptuj się nie jedzie?
Marsallah napisał(a):Godzina opóźnienia to może być - powtarzam - na przejściu Dobovec. Na Rogatcu NIGDY. Tam fizycznie nie ma takiej możliwości (tory, skrzyżowanie, rondo...).
Voska napisał(a):Ktoś przejeżdżał ostatnio przez Cvetlin i ma pewne info jak wygląda sytuacja? Podobno ze względu na COVID tranzytem nie można przekraczać granicy w tym miejscu - ile w tym prawdy? Google maps też się upiera i nie chce wyznaczyć trasy przez to przejście.
wojtekkos2 napisał(a):MikeR, zadaj sobie trochę trudu i przejrzyj parę stron wstecz, są wpisy ludzi, którzy przejeżdżali ostatnio przez Cvetlin.
jorzin napisał(a):Dzisiaj przejechaliśmy przez Cvetlin wracając do Polski. Pusto w obie strony. Bez żadnych problemów, wszystko normalnie otwarte jak zawsze. Nam nawet dowodów nie sprawdzali, a znajomym z auta za nami tylko jeden zeskanowali.