toomas napisał(a):MRK napisał(a):Startuje jutro i chyba daruję sobie objazd MLPC. Nadziać się w Cvetlin na jakiegoś służbistę i być chudszym o 1000 eur vs oszczędność 15 eur? Jakoś nie spina mi się to:).
A za co masz płacić? Przecież można jechać przez Cvetlin.
MRK napisał(a):toomas napisał(a):MRK napisał(a):Startuje jutro i chyba daruję sobie objazd MLPC. Nadziać się w Cvetlin na jakiegoś służbistę i być chudszym o 1000 eur vs oszczędność 15 eur? Jakoś nie spina mi się to:).
A za co masz płacić? Przecież można jechać przez Cvetlin.
Ajć!! Źle spojrzałem. Dla lokalsów i prawdziwych Europejczyków haha. Racja!!
Wjazd na terytorium Słowenii w innym niż wskazane powyżej miejscu zostanie uznany za nielegalny
toomas napisał(a):Dokładnie. Ja w zeszłym roku przetestowałem przejście Rogatec. Polecam, trasa bardzo malownicza ale dużo zakrętów
MRK napisał(a):toomas napisał(a):Dokładnie. Ja w zeszłym roku przetestowałem przejście Rogatec. Polecam, trasa bardzo malownicza ale dużo zakrętów
Jak dużo zakrętów, to muszę odpuścić, bo dzieciakowi coś się lekko zołądek ostatnio popsuł:). Lata bez problemu, a ostatnio coś gorzej to wygląda.
toomas napisał(a):MRK napisał(a):toomas napisał(a):Dokładnie. Ja w zeszłym roku przetestowałem przejście Rogatec. Polecam, trasa bardzo malownicza ale dużo zakrętów
Jak dużo zakrętów, to muszę odpuścić, bo dzieciakowi coś się lekko zołądek ostatnio popsuł:). Lata bez problemu, a ostatnio coś gorzej to wygląda.
Moje dostają aviomarin i śpią jak aniołki
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi