piotrulex napisał(a):WojtekKRK napisał(a):Czy to się kiedyś skończy ?
Co?
Zadawanie tych samych pytań.
piotrulex napisał(a):WojtekKRK napisał(a):Czy to się kiedyś skończy ?
Co?
pääkäyttäjä napisał(a):piotrulex napisał(a):WojtekKRK napisał(a):Czy to się kiedyś skończy ?
Co?
piotrulex napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):piotrulex napisał(a):WojtekKRK napisał(a):Czy to się kiedyś skończy ?
Co?
Aaaa
Wiesz, jak widzę taką "Zakałę" (to żarcik, ale ksywka taka, a nie inna ) co ma kilkanaście postów i wątek co dobija do 300 stron to zadawanie tego samego pytania po raz n-ty, jakoś mnie nie dziwi
Skończyć się TO może jak znikną kolejki na granicy i pierwszych bramkach. Dociągniecie autostrady do końca spowodowało jedynie, że przeliczając cenę za przejechany kilometr nieco lepiej wygląda. Ja i tak bokiem zwykle jestem szybciej niż autostradą ...
piotrulex napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):piotrulex napisał(a):WojtekKRK napisał(a):Czy to się kiedyś skończy ?
Co?
Aaaa
Wiesz, jak widzę taką "Zakałę" (to żarcik, ale ksywka taka, a nie inna ) co ma kilkanaście postów i wątek co dobija do 300 stron to zadawanie tego samego pytania po raz n-ty, jakoś mnie nie dziwi
Skończyć się TO może jak znikną kolejki na granicy i pierwszych bramkach. Dociągniecie autostrady do końca spowodowało jedynie, że przeliczając cenę za przejechany kilometr nieco lepiej wygląda. Ja i tak bokiem zwykle jestem szybciej niż autostradą ...
LUKI40 napisał(a):Żeby dolać oliwy do ognia... panowie pierwszy Raz na początku lutego bede wracał z cro do domu przez słownie i Austrię nie mam zamiaru omijać płatnych dróg tylko powiedzcie czy bez problemu kupię winiety zaraz po wjeździe to tych państw? Nie chce kupować online bo nie wiem jeszcze którym autem pojadę i dokładnego terminu nie określe bo mogę dłużej zostać na istrii.... Dziękuję
Gwidon Zakała napisał(a):piotrulex napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):piotrulex napisał(a):WojtekKRK napisał(a):Czy to się kiedyś skończy ?
Co?
Aaaa
Pokaż w którym miejscu tych 300 stron jest informacja, że ten kawałek drogi jest w remoncie ? W wyszukiwarkę wpisałem "Ormoż" a potem w wynikach jeszcze "remont" - pokazało wyników zero.
Planuje wyjazd na lipiec i pojawiła się wątpliwość bo nawigacje pokazują zamkniecie drogi. Kurcze ... czuję się jak na forum elektroda.pl ... zadanie pytania powoduje odpowiedź w stylu "było, użyj funkcji szukaj, zamykam". Skoro wszystko jest opisane to po co zostawiać otwarty wątek. Zamknąć wszystko i napisać - użyj funkcji szukaj.
A tak przy okazji ... forum przeglądam od 2008 roku gdy pierwszy uraz jechałem w tamte strony. Po drodze ze dwie zmiany konta bo hasła pozapominałem. Nie biję piany bez sensu na różne tematy.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi