Dedeusz napisał(a):Witam. Ja dziś rano jechałem objazdem. Zero ruchu. Na granicy w Cvetlin żadnego auta. Wyszło czasowo godzinę szybciej niż autostradą bo tam korek i zaoszczędzone Pieniadze
oszi napisał(a):Dedeusz napisał(a):Witam. Ja dziś rano jechałem objazdem. Zero ruchu. Na granicy w Cvetlin żadnego auta. Wyszło czasowo godzinę szybciej niż autostradą bo tam korek i zaoszczędzone Pieniadze
kolego na pewno jechałeś na granice CVETLIN bo ja jechałem 24.07 wieczorem i droga był zamknięta bo most remontują i brak przejazdu.
endryu napisał(a):oszi napisał(a):Dedeusz napisał(a):Witam. Ja dziś rano jechałem objazdem. Zero ruchu. Na granicy w Cvetlin żadnego auta. Wyszło czasowo godzinę szybciej niż autostradą bo tam korek i zaoszczędzone Pieniadze
kolego na pewno jechałeś na granice CVETLIN bo ja jechałem 24.07 wieczorem i droga był zamknięta bo most remontują i brak przejazdu.
W jakim mieście? Na jakiej drodze remontują most?
jacakam napisał(a):Ja tankuję w miejscowości Mureck droga 69 pierwsza stacja po zjeździe z autostrady w Austrii w kierunku objazdu na Słowenii https://goo.gl/maps/nqMkLjo5jg8Mo49Y7 Stacja ok. Cena ON 1.10€/L (14.06.2019)
ja+ty=my napisał(a):czy ktoś coś wie na temat remontu tego mostku przed przejsciem Cvetlin? google maps nie pokazuje zeby droga była zamknięta. jadę 13 sierpnia i nie chciałabym z objazdu jechać na autostradę...
lukasz22i napisał(a): Dzięki, chętnie skorzystam jak będę jechał. A orientujesz się czy są też dystrybutory automaty w razie gdyby stacja była zamknięta?
piotrulex napisał(a):dids76 napisał(a):piotrulex napisał(a):majeczka napisał(a): ...autostrada oddana i wierzcie mi fajnie się nią jedzie .... Kolejka na granicy .. Dla jadących do Croatii ... mniej więcej na 1h-1,5h...
Kolejka 1,5h powiadasz
To mniej więcej tyle co przejazd darmowymi drogami przez całą Słowenię, np MLP i granica w Cvetlin gdzie korków raczej nie ma ...
Raczej nie ma, ja w tamtym roku stałem 1,5 godziny w drodze powrotnej
Ostatnio jak widać, weekendowy korek na słoweńskiej autostradzie przeniósł się z okolic Ptuj na granicę
Do czasu wejścia Chorwacji do strefy Schengen tak to niestety będzie wyglądało.
Doprecyzujmy
Stałeś właśnie w Cvetlin? Czy gdzie? Jaki dzień tygodnia i godzina?
Jeśli tylko na powrocie to mam to w nosie . Będziemy na 90% wracać z Istrii, gdzie zadupiami omijamy większość korka a na dodatek będzie to środek tygodnia
ja+ty=my napisał(a):czy ktoś coś wie na temat remontu tego mostku przed przejsciem Cvetlin? google maps nie pokazuje zeby droga była zamknięta. jadę 13 sierpnia i nie chciałabym z objazdu jechać na autostradę...
Endrju napisał(a):ja+ty=my napisał(a):czy ktoś coś wie na temat remontu tego mostku przed przejsciem Cvetlin? google maps nie pokazuje zeby droga była zamknięta. jadę 13 sierpnia i nie chciałabym z objazdu jechać na autostradę...
Wczoraj jechałem i nie było tam żadnych remontów
endryu napisał(a):oszi napisał(a):Dedeusz napisał(a):Witam. Ja dziś rano jechałem objazdem. Zero ruchu. Na granicy w Cvetlin żadnego auta. Wyszło czasowo godzinę szybciej niż autostradą bo tam korek i zaoszczędzone Pieniadze
W jakim mieście? Na jakiej drodze remontują most?
oszi napisał(a):Dedeusz napisał(a):Witam. Ja dziś rano jechałem objazdem. Zero ruchu. Na granicy w Cvetlin żadnego auta. Wyszło czasowo godzinę szybciej niż autostradą bo tam korek i zaoszczędzone Pieniadze
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi