toomas napisał(a):Ja uważam ze od zeszłego roku pogorszył się stan nawierzchni zwłaszcza na odcinku Mureck Lenart. Reszta ujdzie.
jarod napisał(a):zmarnowałem kupę czasu analizując niemal metr po metrze przedmiotowy objazd.
jarod napisał(a):A w rzeczywistości (jadąc w tym roku pierwszy raz) okazało się że to normalna droga, normalnie oznakowana z raptem paroma skrzyżowaniami, gdzie trzeba właściwie skręcić o czym wcześniej informują drogowskazy.
Bocian napisał(a):Tak to jest z naszymi turystami Analizują metr po metrze drogę, zabierają komplety dodatkowych żarników, jeżdżą w kamizelkach odblaskowych wożą apteczki zgodne z normą nie wiedząc co jest w środku i jak tego użyć, mają dwa trójkąty ostrzegawcze ... A w PL hulaj dusza, nie masz Kozaka nad Polaka
jarod napisał(a):Bocian napisał(a):Tak to jest z naszymi turystami Analizują metr po metrze drogę, zabierają komplety dodatkowych żarników, jeżdżą w kamizelkach odblaskowych wożą apteczki zgodne z normą nie wiedząc co jest w środku i jak tego użyć, mają dwa trójkąty ostrzegawcze ... A w PL hulaj dusza, nie masz Kozaka nad Polaka
No właśnie, bez urazy ale forum w niektórych wątkach nakręca ta absurdy. Jeśli chodzi o objazd to pewnie ja bym w ogóle olał ten temat, zapamiętując tylko kluczowe miasta, gdyby nie dziesiątki mapek, instrukcji, filmów sprawiających wrażenie że będziemy jechać w dżungli leśnymi drogami. Każdy kto pierwszy raz jedzie chyba musi ulec temu wrażeniu, a mój poprzedni post miał na celu uchronienie przed tym.
zbych napisał(a):Jechałem jak zamierzałem, nie trzeba jechać przez Mureck i Ptuj
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi