andrzejstrzelba napisał(a):Mam mętlik w głowie. Potraficie wytłumaczyć, dlaczego google.maps nie pokazuje korków na przejściu Słoweńsko-Chorwackim ? Zawsze dobrze pokazywał korki, a teraz bez względu na godzinę nie widać korków na przejściu w Gornij Macelj. Różnica pomiędzy trasą autostradową w Słowenii a tą darmową jest o 1 godzinę na korzyść autostrady.
O co chodzi ?
andrzejstrzelba napisał(a):Mam mętlik w głowie. Potraficie wytłumaczyć, dlaczego google.maps nie pokazuje korków na przejściu Słoweńsko-Chorwackim ? Zawsze dobrze pokazywał korki, a teraz bez względu na godzinę nie widać korków na przejściu w Gornij Macelj. Różnica pomiędzy trasą autostradową w Słowenii a tą darmową jest o 1 godzinę na korzyść autostrady.
O co chodzi ?
Garo&Justa napisał(a):Ciekawy jestem ile wyniósłby czas jadąc przez autostradę, nawet jak na końcu jest korek. Normalnie Objazdem jest ponad półtora godziny a autostrada 45 min.
Garo&Justa napisał(a):W drogę powrotną pojadę objazdem, odwiedzamy znajomych i zbaczamy przed Macelj.
W pierwszą stronę jadę autostradą więc sprawdzę czas
cujo napisał(a):Po zakończonym świeżo urlopie, już czwartym w Chorwacji oświadczam sam sobie; nigdy więcej żadnych objazdów Słowenii przez żadne MLP czy inne ILZ - BadRadkersburgi.
Moja rada to wyjazd w środku tygodnia, powrót w środku tygodnia i winieta na Słowenię.
Chyba, że lubicie sobie czmychnąć lasem z widokiem na pola kukurydzy w środku nocy .
Amen
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi