Pisalem dobre kilka miesiecy temu,ze objazd M-L-P nie ma sensu i wtedy polecialy na moja glowe gromy
Bylo swiete oburzenie, bo naruszono dogmat o nakazie korzystania z tego objazdu
No i okazuje sie,ze wyszlo na moje
Eger napisał(a):Bylo swiete oburzenie, bo naruszono dogmat o nakazie korzystania z tego objazdu
Eger napisał(a):Pisalem dobre kilka miesiecy temu,ze objazd M-L-P nie ma sensu i wtedy polecialy na moja glowe gromy
chorwamar napisał(a):Eger napisał(a):Pisalem dobre kilka miesiecy temu,ze objazd M-L-P nie ma sensu i wtedy polecialy na moja glowe gromy
Dobre kilka miesięcy temu to wg mnie objazd miał sens, gorzej jest tego lata kiedy są objazdy objazdów...
elfik44 napisał(a):Hej
Czy ktoś coś wie na temat remontu trasy na zdjęciu. Ponoć jak przejeżdżasz most w Mureck to droga na Lenart w prawo za rzeką jest zamknięta??
Wojtas2010 napisał(a):Witam Wszystkich Cromaniaków. Mam pytanie do doświadczonych forumowiczów o trasę. W zeszłym roku jechałem objazdem MLP w tym roku mam dylemat więc zapytam czy będąc w Spielfeld około 3 nad ranem w piątek ( z Katowic wyruszam w czwartek 02.08 o 20) proponowana niżej trasa Waszym zdaniem będzie ok, czy wybrać inną ? Chciałbym uniknąć Słoweńskiej winiety.
https://www.google.pl/maps/dir/Spielfel ... e0!5m1!1e1
toomas napisał(a):Może administracja przemyślała by zamknięcie wątku? Chyba bez sensu go prowadzić skoro codziennie są te same pytania o trasę która wałkowana jest na poprzednich stronach a i tak niewielu raczy zadać sobie trud i poczytać wątek.
Wojtas2010 napisał(a):toomas nie wiem czy piszesz o mnie ale przewertowałem wszystkie tegoroczne strony w tym wątku i proponowanej prze zemnie trasy nie znalazłem
Wojtas2010 napisał(a):toomas nie wiem czy piszesz o mnie ale przewertowałem wszystkie tegoroczne strony w tym wątku i proponowanej prze zemnie trasy nie znalazłem
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi