sg22 napisał(a):Witam jeśli ktoś by jechał objazdem sveta ana teraz niech napisze jak wygląda sytuacje gdyż na promet.si się zmieniło wcześniej było napisane że jest wahadło a teraz wygląda na to ze całkiem zablokowane.
R3-730, Zg. Ščavnica - Dražen vrh, popolna zapora zaradi ureditve ceste in križišča do 30. 11. 2018. Obvoz po lokalnih cestah Zg. Ščavnica - Sv. Ana v Slovenskih Goricah - Žice - Ledinek - Dražen Vrh in obratno.
Chociaż jak patrze po mapie na te drogi które są podane jako objazd lokalnymi to by prowadziło w sposób jakby jechać normalnie prosto bez objeżdżania a zarówno prosto jak i skręcając na sv ane na promecie są zakazy ruchu.
Jechałem w nocy z czwartku na piątek wracając jak opisywałem wyżej. Kilka razy (chyba 3) widziałem zakazy ruchu, znak w środku nie jest biały jak u nas tylko jakby żółtawy (była noc), dodatkowo świeciły się takie żółte lampy. Droga była częściowo zagrodzona zaporami, w środku prawdopodobnie można by przejechać, zakładam że to dla pojazdów związanych z remontem lub może mieszkańców. Strzałki wskazują aby jechać inną drogą (objazd do A przez Trate) a "wrażenia" z niego już opisałem...