Yankee napisał(a):O której godzinie i w jaki dzień jechaliście przez to przejście koło miejscowości Cvetlin ?
my jechaliśmy 16 sierpnia, na granicy byliśmy około godziny 18. Zjechaliśmy w Krapinie
endryu napisał(a):A my jechaliśmy też 16.08. ale troszku później od poprzedników. Korek sięgał za Krapinę i zjechaliśmy w Śv.Kriż Zaćretje na D1, z której jadąc dalej piękny był widok stojącej kolumny autek na A2
rosi napisał(a):Witam
Czy w drodze powrotnej z Chorwacji mogę wjechać na drogę nr 2 bezpośrodnio z drogi nr 9 tam gdzie zaczyna się autostrada? Na zdjęciach widzę ze odcinek przed zjazdem jest narysowany grubą linią więc zastanawiam się czy nie jest płatny?
walp napisał(a):Możesz jechać spokojne.
I pamiętaj, jak już zjedziesz z autostrady na Obviznice, że jedziesz legendarną trasą, coś na miarę Route 66 w Stanach
Sretan put.
dids76 napisał(a):walp napisał(a):Możesz jechać spokojne.
I pamiętaj, jak już zjedziesz z autostrady na Obviznice, że jedziesz legendarną trasą, coś na miarę Route 66 w Stanach
Sretan put.
Fakt, o mało której trasie tyle napisano co o słynnym objeździe M-L-P
zbych napisał(a):Jadę w piątek w nocy ze śląska do Njivic na Krk, czytam odnośnie objazdu autostrady. Chce jechać z Spielfield do Podlehnika, nastawić omijaj autostrady. Co sądzicie o tej opcji.
kodens79 napisał(a):Po raz kolejny zaliczyłem legendarny objazd i stwierdzam że droga z roku na rok jest w coraz to gorszym stanie .Fakt oszczędza się 30 euro ale moje alumy i sportowe zawieszenie tego nie wytrzymało jestem kurna załamany dwie fele do prostowania ucierpiał też mój hokej haratając nim kika razy o asfalt.No cóż byłem świadom wybierając ową drogę ale nie wiedziałem że jest w takim stanie.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi