Garo&Justa napisał(a):A nie lepiej zamknąć ten wątek i zostawić dokładny opis objazdu, wraz z mapkami?
Później tylko na bieżąco go aktualizować dla czytających.
Garo&Justa napisał(a):A próbował ktoś z was objazdu autostrad w Słowenii ale drugą stroną?
Np przez Celje i w dół by wyjechać już wHR za Zagrzebem.
Pääkäyttäjä napisał(a):Parę stron wstecz pokazuje, że sytuacja na objeździe jest dynamiczna - generowane są objazdy objazdów
Janusz Bajcer napisał(a):Garo&Justa napisał(a):A próbował ktoś z was objazdu autostrad w Słowenii ale drugą stroną?
Właśnie do zadawania takich i podobnych pytań służy ten wątek.
A proponowaleś aby go zamknąć.
piotrulex napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Garo&Justa napisał(a):A próbował ktoś z was objazdu autostrad w Słowenii ale drugą stroną?
Szczerze, to tyle tu jest teraz pisaniny, wariantów, chwilowych zamknięć, informacji o korkach na granicy gdzie nigdy takich nie było itd, że ...
że sam nie wiem jak mam jechać, a śledzę temat codziennie
Wyjazd za 6 dni i nie mam pojęcia, którędy pojadę
dids76 napisał(a):tito napisał(a):Czy przejazd za przejściem Zgornji Leskovec - Cvetlin jest już przejezdny, tzn czy nie ma już tam wahadła?
Jechał ktoś może?
Pozdrawiam
Jechałem w niedzielę 08.07 wahadła nie było. Był za to korek w kierunku Słowenii na ok 1,5 godziny
Janusz Bajcer napisał(a):Garo&Justa napisał(a):A próbował ktoś z was objazdu autostrad w Słowenii ale drugą stroną?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi