colins napisał(a):Swoją drogą po oddaniu przez Słoweńców autostrady do samego przejścia granicznego zrobi się kolejna ciekawa sytuacja mająca tym razem związek z bezpieczeństwem ruchu drogowego. Bo kolejka do przejścia w Macelj ustawiać będzie się przecież na autostradzie, a wszak wiemy, że zatrzymywanie na takiej drodze jest zabronione.
colins napisał(a):No i tak też zapewne Słoweńcy rozwiążą ten problem. Czyli znaki ostrzegawcze na 5 km przed przejściem, a potem ograniczenia prędkości aż do 20 km/h i w rezultacie nowo oddana autostrada da tyle co zmarłemu kadzidło, bo jak staliśmy, tak nadal stać będziemy do granicy. I tym sposobem objazd MLP będzie nadal miał sens.
Pääkäyttäjä napisał(a):Caly czas mowie - Bad Radkersburg > Ormož > Varaždin lub Ljutomer > Čakovec.
W zeszłym roku jechałem pierwszym wariantem i droga pusta, przyjemna a wczesnym popoludniem przede mną dwa auta do kontroli na granicy... a nie chłostać się na obecnym MLP
Pääkäyttäjä napisał(a):Caly czas mowie - Bad Radkersburg > Ormož > Varaždin lub Ljutomer > Čakovec.
W zeszłym roku jechałem pierwszym wariantem i droga pusta, przyjemna a wczesnym popoludniem przede mną dwa auta do kontroli na granicy... a nie chłostać się na obecnym MLP
cretor23 napisał(a):No tak.. Ale tam też więcej oczy na pobocze bo zwierzyna i MLP przodem bo bezpieczniej. Nie wiem sam się waham jeszcze
savic napisał(a):już wcześniej ktoś to napisał "amen"
savic napisał(a):Pääkäyttäjä napisał(a):Caly czas mowie - Bad Radkersburg > Ormož > Varaždin lub Ljutomer > Čakovec.
już wcześniej ktoś to napisał "amen"
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi