cretor23 napisał(a):Niedługo pincet stron braknie do połowy wakacji
Janusz Bajcer napisał(a):cretor23 napisał(a):Niedługo pincet stron braknie do połowy wakacji
Myślisz, że jak wątek zostanie zamknięty, dyskusji na forum nie będzie na temat tego objazdu.
Janusz Bajcer napisał(a):cretor23 napisał(a):Niedługo pincet stron braknie do połowy wakacji
Myślisz, że jak wątek zostanie zamknięty, dyskusji na forum nie będzie na temat tego objazdu.
Na ten dylemat od wielu lat jest ważna sugestia. Postój w Ptuj-u i sprawdzenie natężenia ruchu na kamerkach i mapkach gsv, waze, itd.Farstone napisał(a):Jadę objazdem w tym roku i przyznaję, że mam mały mętlik w głowie czytając dyskusję, ale rada na to: cofam się 20, 30 stron i czytam jeszcze raz , dylemat mam tylko czy Cvetlin czy Macelj, jadę w środę...
atherton napisał(a):Witam. Jadę 14 lipca na Chorwację....
farow napisał(a):Szybkie pytanie, bo nie pamietam Czy odcinek od granicy w Macejl do Zagrzebia jest platny? Jesli tak to jaka cena?
Potrzebuje dostac sie na Krk i kalkuluje czy tradycyjnie przez Ptuj itd, czy winietka na SLO i na Lubljane, przejscie Rupa i w dół przez Rijeke
A może ktos sie wypowie, z doswiadczenia, ktora droge lepiej wybrac?
toomas napisał(a):farow napisał(a):Szybkie pytanie, bo nie pamietam Czy odcinek od granicy w Macejl do Zagrzebia jest platny? Jesli tak to jaka cena?
Potrzebuje dostac sie na Krk i kalkuluje czy tradycyjnie przez Ptuj itd, czy winietka na SLO i na Lubljane, przejscie Rupa i w dół przez Rijeke
Zajęło mi to ok 30 sek... http://go.hak.hr/390453041
farow napisał(a):toomas napisał(a):farow napisał(a):Szybkie pytanie, bo nie pamietam Czy odcinek od granicy w Macejl do Zagrzebia jest platny? Jesli tak to jaka cena?
Zajęło mi to ok 30 sek... http://go.hak.hr/390453041
Bardzo dziekuje