piotrulex napisał(a):Gdzieś tu kiedys był opis po kolei jechać M-L-P itd bo znajomi prosili a ja juz bardziej na czuja jeżdzę i cieżko było by mi napisać. Może ktoś podsunać linka czy podesłać na maila czy pw? Dostałem parę lat temu na maila pdf-a ze zdjeciami nawet ale nie mogę odszukać
Blady82 napisał(a):Panowie moze mi ktos powiedziec w ktorym momencie albo na ktorym zjedzie trzeba zjechac z autostrady?
Bede jechac wieden-?graz .W tamtym roku wzialem nawe tfilmik z forum plus opis jednak zmeczenie godzina 3 w nocy i zawrocilem.Pamietam do dzis jak zjechalem z autostrady na chyba Spiefield odpalilem laptopa zeby zobaczyc co dalej i ogolnie byla porazka .W tym roku chcialbym sprobowac jeszcze raz ale nie chce znow cos zle doczytac bo tak jak mowie bylem przygotowany ale nic z tego ie wyszlO:)
jasio napisał(a):piotrulex napisał(a):Gdzieś tu kiedys był opis po kolei jechać M-L-P itd bo znajomi prosili a ja juz bardziej na czuja jeżdzę i cieżko było by mi napisać. Może ktoś podsunać linka czy podesłać na maila czy pw? Dostałem parę lat temu na maila pdf-a ze zdjeciami nawet ale nie mogę odszukać
Str.1 , str.11 opis kolegi " dids76 " w tym temacie .
wiekusz napisał(a):Dids, jechałeś z Ilz przez Feldbach i dalej do Trate drogą 66 i 69. Napisz, jak mniej więcej prędkość podróżna tym objazdem wychodzi? Da radę się trochę rozpędzić czy nie?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi