To dopiero... Czyli obłożenie weekendowe maksymalne
Ciekawe jak sytuacja się rozwinie, gdy nastąpi kumulacja powrotów - czekamy na pierwsze informacje, tymczasem dzięki za pozdrowienia i miłych wywczasów
stachan napisał(a):To dopiero... Czyli obłożenie weekendowe maksymalne
Endrju napisał(a):Lepszy numer jest w Słowenii, na objeździe MLP, czyli objazd objazdu W Lenart jest zamknięta Partizanska cesta, prowadząca do drogi "229", czyli Ptujskiej cesty (wraz ze skrzyżowaniami z jedną i drugą ulicą), dosyć mnie to zaskoczyło, więc odruchowo odbiłem przy samej blokadzie w prawo w osiedle... a następnie wujek google zaserwował mi krajoznawczą wycieczkę po Słoweńskich wsiach (Lormanje-Setarova-Selce) Powrót na główną trasę w Janezovci. Czasowo wyszło dosyć podobnie, gdyż ruch był zerowy.
Trajgul napisał(a):Z Cvetlina żeby dojechać na autostradę, to kierować się od razu na zjazd w Gornji Macelj czy jechać dalej na południe?
endryu napisał(a):Trajgul napisał(a):Z Cvetlina żeby dojechać na autostradę, to kierować się od razu na zjazd w Gornji Macelj czy jechać dalej na południe?
Dobry dojazd jest z Cvetlina do Trakošćan i dalej 508-ką do Gornji Macelj.
kojacek napisał(a):endryu napisał(a):Trajgul napisał(a):Z Cvetlina żeby dojechać na autostradę, to kierować się od razu na zjazd w Gornji Macelj czy jechać dalej na południe?
Potwierdzam, droga w porządku, choć podczas jazdy dziwiły mnie samochody zaparkowane w środku lasu koło 4 w nocy
endryu napisał(a):kojacek napisał(a):endryu napisał(a):Trajgul napisał(a):Z Cvetlina żeby dojechać na autostradę, to kierować się od razu na zjazd w Gornji Macelj czy jechać dalej na południe?
Potwierdzam, droga w porządku, choć podczas jazdy dziwiły mnie samochody zaparkowane w środku lasu koło 4 w nocy
Wydumałeś już czemu one tam były zaparkowane? Bo już kilka razy tam stały.
endryu napisał(a):Trajgul napisał(a):Z Cvetlina żeby dojechać na autostradę, to kierować się od razu na zjazd w Gornji Macelj czy jechać dalej na południe?
Trajgul napisał(a):endryu napisał(a):Trajgul napisał(a):Z Cvetlina żeby dojechać na autostradę, to kierować się od razu na zjazd w Gornji Macelj czy jechać dalej na południe?
Dzięki, jechałem już ta droga ale w kierunku Polski. Bardziej mi chodziło czy jadąc przez Cvetlin nie zakorkuje się w Gornji Macelj.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi