Ja ją też omijałem już 8x ale do tej pory starym objazdem MLP.
Teraz dołączył Cvetlin to tego odcinka się boję. Jak widać z relacji powyżej całkiem słusznie.
kazow napisał(a):mi ostatnio w Warszawie na Pradze dzik wyskoczyl na jezdnie i zastanawiam sie czy zaczynac sie bac czy nie ... a co dopiero Chorwacja panie...fiu fiu
Darko811 napisał(a):Witajcie. Panie i Panowie takie mam spostrzeżenie. Według aktualnej mapy z tego co widzę to wcale nie trzeba jechać przez Cvetlin. Droga nr. 689 prowadzi wprost równolegle do świeżo wybudowanej i oddanej autostrady A4. Z tego co widzę jest możliwość przejechania tą drogą i wjazdu tuż za oddanym płatnym odcinkiem A4 kawałek przed Podlehnik. Wcześniej są porobione ronda wiec musi być dojazd. Nie patrzcie przez google maps bo tam nie ma zaznaczone w którym miejscu się kończy A4. Według mapy GPS A4 kończy się tuż przed drogą o nazwie Stanośina. Teraz tylko pytanie czy tamtędy da się przejechać a wszystko wskazuje na to że tak.
RadamiaN napisał(a):kaeres napisał(a):No to teraz ktoś musi to potwierdzić z jazdy na żywo.
Dokładnie .
Wzdłuż ostatniego odcinka autostrady trwają cały czas prace budowlane i sytuacja zmienia się każdego dnia.
kaeres napisał(a):Liczymy zatem na majówkę.
Gusia chyba jedzie pod koniec kwietnia.
m@rek napisał(a):kaeres napisał(a):Liczymy zatem na majówkę.
zerknij do kalendarza na 2018, jest kilka "wcześniaków"
pytanie tylko ilu z nich pojedzie tą okolicą i uraczy nas rzetelną informacją
m@rek napisał(a):kaeres napisał(a):Liczymy zatem na majówkę.
m@rek napisał(a):zerknij do kalendarza na 2018, jest kilka "wcześniaków"
Darko811 napisał(a):m@rek napisał(a):kaeres napisał(a):Liczymy zatem na majówkę.
Ja jadę 31.06 tak więc na pewno sprawdzę tą drogę.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi