Marsallah napisał(a):endryu napisał(a):Nie rezygnuj z pizzy Objazd M-L-P-Cvetlin jest dostępny
M-L-P-Rogatec również (i to w co najmniej trzech wariantach!)
No tak
Ale jak koleżanka gusia-s pisze i tak należy wydłużyć trasę...
Marsallah napisał(a):endryu napisał(a):Nie rezygnuj z pizzy Objazd M-L-P-Cvetlin jest dostępny
piotrulex napisał(a):Marsallah napisał(a):endryu napisał(a):Nie rezygnuj z pizzy Objazd M-L-P-Cvetlin jest dostępny
Tylko jak nie będzie już korków na głównej, płatnej drodze to warto się będzie zastanowić czy świadomie wydłużać drogę
Do tej pory różnica czasowa była niewielka, 15E w kieszeni a często i szybciej przez M-L-P
Mnie ten objazd "budzi" w idealnym momencie, bez kitu nie mogę się doczekać tego zjazdu
endryu napisał(a):Czy na ten "spektakl" miałeś wykupiony słoweński bilet za 15 €, czy bez biletu wyjechałeś z Ptuja na 9-tkę
Od Ptuja, o free wycieczce "krajoznawczej" nie będę pytał.
kojacek napisał(a):endryu napisał(a):Czy na ten "spektakl" miałeś wykupiony słoweński bilet za 15 €, czy bez biletu wyjechałeś z Ptuja na 9-tkę
Od Ptuja, o free wycieczce "krajoznawczej" nie będę pytał.
Nie wiem, czy to do mnie, ale zakładam, że tak, tak więc odpowiadam
Od początku jeżdżę trasą wiodącą przez MLP, tak też było i tym razem.
Odnośnie drogi w stronę przejścia w Cvetlinie: wąska, później dość kręta, ale nie było źle.
Niektórzy pisali o trudnościach, z jakimi zmagali się ich pasażerowie na tym odcinku. Na szczęście, my nie mamy takich problemów
endryu napisał(a):dar37@wp.pl napisał(a):Na które lepiej jechac przejście Rogatec czy Cvetlin ? Chodzi mi o jakość drogi.
Jakość drogi jest bardzo podobna. Tu i tam jest troszkę łat na asfalcie. Ja wybrałem Cvetlin.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi