toomas napisał(a):
Wg mnie w tym samym miejscu..Shella nie ma ale stacja jest (inny operator) i sądzę, że winiety sprzedają dalej. Musi potwierdzić ktoś kto tam kupował.
Ja nie kupowałem, ale masz 100% racji i winiety nadal można kupić
toomas napisał(a):
Wg mnie w tym samym miejscu..Shella nie ma ale stacja jest (inny operator) i sądzę, że winiety sprzedają dalej. Musi potwierdzić ktoś kto tam kupował.
przemo99 napisał(a):Czy ktoś orientuje się do kiedy będzie remont mostu w Ptuj?
toomas napisał(a):...Shella nie ma ale stacja jest (inny operator) i sądzę, że winiety sprzedają dalej. Musi potwierdzić ktoś kto tam kupował.
knypsio123 napisał(a):Witam wszystkich,
wiem, że temat już powielany i nudny aż do śmierci, ale poszukuje aktualnej informacji. Wybieram się 25.08 rano do naszego raju już w sumie 15 raz. Od kilku dobrych lat jeżdżę objazdem Mureck-Ptuj. Ostatnio postanowiłem odświeżyć informacje o dojeździe do Cro. Przeczytałem u kilku źródeł o tym, jakoby zjazd nr 5 Drazenci przy drodze nr 2 nie był do końca taki bezpłatny. Zawsze w miejscu łączenia dróg stał znak kończący autostradę, teraz ponoć został przesunięty kilkaset metrów dalej. Chciałbym, aby jakiś życzliwy człek potwierdził, lub zdementował te informacje. Mam nadzieję, że wiadomo wszystkim o jaki zjazd i którą drogę chodzi.
Pozdrawiam serdecznie
knypsio123 napisał(a):Witam wszystkich,
wiem, że temat już powielany i nudny aż do śmierci, ale poszukuje aktualnej informacji.
Przecież to logiczne, że objazd MLP nie nadaje się do wykorzystania w drodze na Istrie, szczególnie z budą i łatwo to wyliczyć przed wyjazdem.MarioGA napisał(a):... Z Zagrzebia do Rovinij drogi płatne na które wydałem ok 34euro. Także jeśli ktoś jedzie w stronę południowej Chorwacji, to może warto starać się przyoszczędzić, ale do Istrii, a tym bardziej Rovinij, to zdecydowanie autostradami (Graz, Maribor, Lublana) Dodam na marginesie, ze jechaliśmy z przyczepą i niektóre odcinki objazdów nie były łatwe, ale nic tam" mądry Polak po szkodzie".Pozdrawiamy już z Gdyni.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi