Nero2017 napisał(a):Witam
Zaraz wyjeżdżam do Cro przejazd przez Czech Austria Słowenia. W Słoweni chcemy ominąć autostradę przez Lenart w slov. goricach i Ptuj .
Czy ktoś tak jechał ostatnio i czy są tam jakieś utrudnienie? Gdzieś czytałam że lubią zamykać drogę w Lenart.
Nero2017 napisał(a):Witam
Zaraz wyjeżdżam do Cro przejazd przez Czech Austria Słowenia. W Słoweni chcemy ominąć autostradę przez Lenart w slov. goricach i Ptuj .
Czy ktoś tak jechał ostatnio i czy są tam jakieś utrudnienie? Gdzieś czytałam że lubią zamykać drogę w Lenart.
piotrulex napisał(a):Nero2017 napisał(a):Witam
o ja
Przeczytaj choć kilkanaście postów wstecz
Fakt, Lenart, ostatnio jak znów tam lądowali Marsjanie to zamknęli na kilka minut. No i słyszałem, że nasi kibice się tam wybierają, tfu, bandyci stadionowi, kurczę co ja pisze, PRAWDZIWI POLACY miało być, jak oni gdzieś się pojawią to faktycznie drogę mogą niespodziewanie zamknąć a Was pognać zadupiami ...
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi