bonek napisał(a):No właśnie przeczytałem ostatnie 15 i nie widzę informacji.
PWojtek napisał(a):Dzięki chyba wypróbuję w tym roku tą stację.
Czytałem, że jest całodobowa tylko zastanawiam się czy jest tam obsługa czy może automat do samoobsługi.
lechu9 napisał(a):Czy orientuje się ktoś czy w Słowenii z ulicy Jurovci (Trzec koło Gostice Majolka) da radę zjechać na E59 w stronę granicy?
Wg mapy się da, satelita pokazuje jakieś ronda i już sam głupi jestem z tego.
dids76 napisał(a):lechu9 napisał(a):Czy orientuje się ktoś czy w Słowenii z ulicy Jurovci (Trzec koło Gostice Majolka) da radę zjechać na E59 w stronę granicy?
Nikt Ci chyba na 100% nie odpowie. Budują tam autostradę i co chwila jest zmieniana organizacja ruchu.
lechu9 napisał(a):dids76 napisał(a):lechu9 napisał(a):Czy orientuje się ktoś czy w Słowenii z ulicy Jurovci (Trzec koło Gostice Majolka) da radę zjechać na E59 w stronę granicy?
Nikt Ci chyba na 100% nie odpowie. Budują tam autostradę i co chwila jest zmieniana organizacja ruchu.
A jakaś pewna trasa żeby w nocy nie wbić się na minę i nie szukać objazdów?
rojass napisał(a):Wracałem w czwartek z Grebasticy, wyjazd o 5:20 rano. Nie stałem ani minuty na żadnej z granic, Słowenię oczywiście objazdem MLP.
grzeslaw napisał(a):Witam!
Czy objazd Słowenii - Mureck - Lenart - Ptuj jest nadal aktualny? Doszły mnie jakieś słuchy, że jest ryzyko wjechania na drogę płatną za Ptujem.
pawel900rr napisał(a):Ten temat jest wałkowany co roku. Uważam, że możnaby wrzucić linki do tras z google maps i byłoby po problemie. Ja niestety nie mogę wrzucić, bo nie mam uprawień, a nie chcę omijać regulaminu
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi