grzesiek240 napisał(a):Co oznacza M L P
M Miej
L Litość
P Panie
Ile razy można
grzesiek240 napisał(a):Co oznacza M L P
kowal250 napisał(a):Witam proszę o pomoc , na innych forach pojawiają się informacje ze Słowenia przed sama granica Chorwacką
otworzyli 600 metrow autostrady i jest juz wymagana winieta .
kowal250 napisał(a):Witam proszę o pomoc , na innych forach pojawiają się informacje ze Słowenia przed sama granica Chorwacką
otworzyli 600 metrow autostrady i jest juz wymagana winieta .Czy ktos moze to potwierdzic albo zaprzeczyc.Dziekuje bardzo za wszelkie info.Pozdrawiam
mariuszula napisał(a):Ilz-Feldbach-Bad Radkersburg-Omroz-Varazdin zaliczony. Lepiej nie jechałem do tej pory
AdamBeata napisał(a):mariuszula napisał(a):Ilz-Feldbach-Bad Radkersburg-Omroz-Varazdin zaliczony. Lepiej nie jechałem do tej pory
My tak jeździmy od trzech lat i za dwa tygodnie też tą trasą i jak pisałem wiele razy najlepsza trasa do objazdu Slo, żadnych korków, ruch znikomy, prosto, spokojnie i bez stresu. Granica zawsze pusta.
kowal250 napisał(a):Witam niestety nie moge wklejac linkow strona to robimypodróże .Moze ktos niedawno jechał i pomoże Dzieki za info
AdamBeata napisał(a):mariuszula napisał(a):Ilz-Feldbach-Bad Radkersburg-Omroz-Varazdin zaliczony. Lepiej nie jechałem do tej pory
My tak jeździmy od trzech lat i za dwa tygodnie też tą trasą i jak pisałem wiele razy najlepsza trasa do objazdu Slo, żadnych korków, ruch znikomy, prosto, spokojnie i bez stresu. Granica zawsze pusta.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi