Dick45 napisał(a):jaca10 napisał(a):A możesz wrzucić jakiś lepszy opis? Może przebieg trasy w google maps?
Widzę że watek z moim opisem tej trasy jest zamknięty więc trzeba znów dać opis. Ja z google maps nie korzystam jak masz to w automapie możesz wprowadzić te punkty
- z autostrady A2 Wiedeń-Graz zjeżdżamy na zjeździe 138 na Ilz
- w Ilz skręcamy w lewo w drogę B66, którą przez Feldbach dojeżdżamy do Bad Radkersburg (granica A/SLO)
- dalej jedziemy przez Gornją Radgonę, Ljutomer, Ormoż i stamtąd kierujemy się na Varażdin lub Cakovec (zjazdy na autostradę A4 w kierunku Zagrzebia)
prowadzi bardzo dobrze albo jechać z mapą tą trasą.
Proponuje jazdę w nocy jest naprawdę pusto. Z tankowaniem też nie ma problemu jest automatyczna stacja całodobowa (jak Neste u nas) Cały objazd to około 70 km plus 15 w Cro do autostrady na Zagrzeb.W Austrii drogi idealne w SLO jak nasze krajowe(nie to co w Austrii ale dla nas normalne) Policji nigdzie nie bylo w Austrii prędkość podniesiona do 70km/h w terenie zabudowanym(znaki raczej przestrzegam z racji na mnogość fotoradarów) a SLO to jak u nas ile się da.Przez całą trase naliczyłem może z 10-15 aut. Na granicy w Ormoż przeważnie jestem sam. Jak dla mnie najlepszy objazd.
Tomeksc napisał(a):kojacek co tempomat ten Ci spowoduje że więcej Ci spali, czemu bo będzie dążyć do utrzymania stałej prędkości naciskasz sam na gaz zawsze z lekkiej górki odpuścisz ale to każdy jeździ inaczej lepiej jechać zgodnie z przepisami w końcu jedziemy się urlopować a nie na wyścigi
Misiudg fajnie się 50 jeździ po mieście - tylko widać w lusterkach jak wyzywają Ci za nami
dids76 napisał(a):Sezon się powoli zaczyna, może komuś się przydać
................................
Jeśli wracasz z CRO postępuj w ODWROTNEJ KOLEJNOŚCI!!
dids76 napisał(a):Linki są do starych Google Maps, ale w nowych też się poprawnie otwierają
dids76 napisał(a):-Jedziesz cały czas drogą 229 (za Lenart przejeżdżasz nad autostradą A5), aż do Ptuj
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi