walp napisał(a):Myślę, że nie skończą się, bo powinna być zapewniona zawsze alternatywna droga niepłatna.
Dyskusja na temat objazdu -> tutaj
A4- Katowice Kraków..
Nawet w umowie maja że nie może powstać żadna droga alternatywna;)
walp napisał(a):Myślę, że nie skończą się, bo powinna być zapewniona zawsze alternatywna droga niepłatna.
Dyskusja na temat objazdu -> tutaj
paulr napisał(a):Nikt nie uwaza ze nie bedzie drogi. Tylko moze byc tak ze przejazd autostrada bedzie trwac 40 minut a lokalnymi ponad 2 godziny. Przez co korzystanie z nowego objazdu bedzie nieopłacalne.
chechel napisał(a):Autostradę na Słowenii można jeszcze objechać w standardowy sposób ?. Bo kiedyś się te objazdy bez płacenia skończą
endryu napisał(a):Czy sprawny, szybki przejazd (i wielu będzie za tym), czy też "drogocenne" stanie w korku? (i tu bardzo wielu obecnie wybiera objazd).
AdamBeata napisał(a):Dla każdego racjonalnego homo sapiens liczy się jak najwieksza korzyść. Niestety im większa tym droższa, więc każdy idzie na kompromis - w zależności od wielkości portfela lub innych chwilowych czynników.
endryu napisał(a):Jadąc objazdem przez Cvetlin ok. 87km i czas przejazdu ok. 1g 37min. https://www.google.pl/maps/dir/46.72694 ... d2!1m0!3e0
(czasy przejazdu na obecną chwilę-czyli pusto na drodze)
Przez Doboveć pri Rogatcu jest dalej niż przez Cvetlin. Jechałem przez oba objazdy i lepszym dla mnie jest Cvetlin (drogowo, kilometrowo i czasowo).
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi